Οι σκέψεις Γρηγορίου για Ολυμπιακό

Οι σκέψεις Γρηγορίου για Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκεται η Κέρκυρα που την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να συνεχίζει να σκέφτεται την 11άδα που θα παρατάξει. Επιστρέφει ο Ντιμιτρόφσκι.

Οι σκέψεις Γρηγορίου για Ολυμπιακό

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε. Η ομάδα του Ιονίου, από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στην Αθήνα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου με εξαίρεση τον Ντιόγκο και τον τιμωρημένο Ζορμπά δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Έτσι, αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα, χωρίς να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια. Αν και στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού υπάρχει και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τρία στόπερ (Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου), τελικά το 4-4-1-1 φαίνεται το πιθανότερο. Αν τελικά καταλήξει σε αυτό το σύστημα ο Γρηγορίου, όταν και αν του δοθεί ευκαιρία στην επίθεση, θα βλέπουμε ένα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουτζαβασίλης, στα δεξιά της άμυνας παραμένει ο Σπίνουλας ως επιβράβευση για τις καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει, παρά το γεγονός πως επέστρεψε και ο Γκομές. Στα στόπερ, ο Ντιμιτρόφσκι θα πάρει την θέση του Ιωάννου, με τον Βενέτη στο πλευρό του, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Ζαραδούκας, κόντρα στην πρώην του ομάδα. Στον άξονα θα είναι ο Σιόντης με τον Ανδρεόπουλο που δείχνει να κερδίζει θέση αντί του Νίκιτς, με τον Κόντο δεξία τον Επστάιν αριστερά και τον Ντουαλά πίσω από τον Τουράμ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.  

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Gomes, Σπίνουλας, Adilehou, Dimitrovski, Βενέτης, Ιωάννου, Nikic, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Doualla, Epstein, Αρναρέλλης, Thuram, Γεωργίου και Γεωργακόπουλος.

Best of internet