«Το καλύτερό μας παιχνίδι »

Gazzetta team
«Το καλύτερό μας παιχνίδι »

bet365

Ο Ελευθερόπουλος στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Αστέρα κόντρα στην Λάρισα
«Σκασμένος» ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το σημερινό ματς, όπου ο Αστέρας παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Λάρισα. «Θεωρώ ότι η ομάδα έκανε το καλύτερο της παιχνίδι φέτος στη σεζόν. Από το πρώτο λεπτό είχαμε πάρα πολλές τελικές, δημιουργήσαμε φάσεις με όλους τους τρόπους είτε από τα πλάγια είτε και από τον άξονα. Μετρήσαμε 23 τελικές με τις οποίες οι δύο ήταν δοκάρια. Δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι και η μπάλα μας τιμώρησε. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το δεδομένο», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για τις φάσεις των πέναλτι. «Δεν γνωρίζω ακριβώς τι έγινε. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τέτοιες φάσεις. Εγώ γνωρίζω για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μου».
Για τον Ιωαννίδη είπε πως «ταλαιπωρούταν από ένα τράβηγμα, μία μικρή διάταση του με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσω τον Ιωαννίδη που έβλεπα στις προπονήσεις να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και να προσπαθεί σκληρά. Σήμερα πήρε την ευκαιρία του και έμεινα ικανοποιημένος».
Μετά σχολίασε ότι «μετά τις τόσες άστοχες τελικές που κάνεις στο παιχνίδι, είτε με σουτ είτε με τα δοκάρια, στο μυαλό των παικτών είχε μπει πως η μπάλα θα τους τιμωρήσει».
Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο, για το αν βλέπει μέσα στο γήπεδο αυτά που θέλει από την ομάδα του. «Σε άλλα παιχνίδια το βλέπω περισσότερο σε άλλα τα βλέπω λιγότερο. Σήμερα που ήμασταν μία πολύ καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο πήραμε την ισοπαλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα