Προορίζεται για βασικός ο Ομάρ

Δημήτρης Τομαράς
Προορίζεται για βασικός ο Ομάρ

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ετοιμάζεται για βασικός για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ομάδα της Κέρκυρας.

Ο Ντιόγο Φιγκέιρας είναι τιμωρημένος οπότε ο Μπέντο επιστρατεύει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί για το δεξί άκρο της άμυνάς του με αντιπάλους τους Φαίακες. Ο Λεάλι θα συνεχίσει κάτω από τα γκολπόστ και οι Μποτία και Ρέτσος στην άμυνα. Για τα μετόπισθεν υπάρχουν δύο... εκδοχές. Ή αριστερό μπακ ο Ντε Λα Μπέγια και στόπερ ο Ρέτσος (σ.σ. κάτι που δεν είναι τόσο πιθανό καθώς ο Ισπανός έχει να παίξει καιρό για να μπει απευθείας βασικός, είναι όμως ένα υπαρκτό σενάριο) ή Βιάνα στόπερ και αρ. μπακ ο Ρέτσος.

Ως προς τις άλλες θέσεις και πέραν των δύο διαφοροποιήσεων που αναμένονται στην άμυνα ο Μπέντο έχει σκεφτεί κυρίως τον Μανθάτη αλλά και ακόμα και τον Πάρντο. Δεν έχει κάνει όμως ξεκάθαρες δοκιμές 11άδας για να υπάρχει σχετική σιγουριά. Αυτήν την στιγμή το πλέον πιθανό είναι οι υπόλοιποι να μείνουν ως έχουν σε σχέση με την αναμέτρηση με την Γιουνγκ Μποις με ένα... ερωτηματικό για το ένα εκ των δύο άκρων της επίθεσης. Για την επίθεση ορισμένες πηγές έδιναν σαφείς ελπίδες για τον Καρντοσο. Ενα πιθανό σχήμα έχει ως εξής: Λεάλι - Ομάρ, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος - Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς - Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι - Ιντέγε.

Θυμίζουμε στην αποστολή έχουν μπει οι εξής: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα