«Έτσι πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι»

Gazzetta team
«Έτσι πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς μιλάει για τα κέρδη της νίκης στο «Αρτέμιο Φράνκι», την συνέχεια στην Ευρώπη και την επικίνδυνη αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ στο Novasports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο:

Για την σημασία της νίκης στην Φλωρεντία:

«Η σημασία της νίκης είναι πολύ μεγάλη καθώς κερδίσαμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του Ιταλικού πρωταθλήματος. Ήταν η πρώτη φετινή τους ήττα εντός έδρας. Ήμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο βέβαια κάποιες φορές χρειάζεται και η τύχη και εμείς χθες την είχαμε με το μέρος μας. Είχαμε και δύο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, όπως βέβαια και ο αντίπαλος που ήταν καλύτερος από εμάς στο κομμάτι της οργάνωσης και της κατοχής. Πιστεύω ότι σταθήκαμε καλά, ήμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να βγαίνουμε γρήγορα μπροστά, αξιοποιώντας τους χώρους που άφηνε η Φιορεντίνα».

Για το πως θα καταφέρει η ομάδα να αποκτήσει διάρκεια:

«Πάντα το έχω αυτό στο μυαλό μου, καθώς η διάρκεια είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι συνεχίζεται μετά και από νίκες και από ήττες. Πρέπει να μπαίνεις γρήγορα στην λογική του επόμενου αγώνα. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι το επόμενο παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Χρειαζόμαστε καλά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να ανεβούμε βαθμολογικά και να φτάσουμε εκεί που αξίζουμε».

Για το πόσο εύκολο είναι να επιστρέψει στα ελληνικά δεδομένα η ομάδα, μετά την νίκη στην Ιταλία:

«Με τα παιχνίδια να είναι κοντά το ένα με το άλλο δεν έχεις περιθώρια να σκέφτεσαι το προηγούμενο παιχνίδι που έδωσες. Το έχουμε καταλάβει αυτό καθώς παίζουμε από την αρχή της χρονιάς συνεχόμενα παιχνίδια. Ευχόμαστε αυτό να συνεχιστεί και του χρόνου και να μην έχουμε χρόνο αν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια. Η διάρκεια είναι αυτή που καθορίζει μία ομάδα και όλοι προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τα χαρακτηριστικά που έβγαλε η ομάδα κόντρα στην Φιορεντίνα και θέλει να τα δει και στο μέλλον:

«Είναι η συγκέντρωση. Η συγκέντρωση πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε λεπτό. Εμείς αυτό που κάναμε καλά προχθές ήταν ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έτσι πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι. Στα περισσότερα που δώσαμε μέχρι τώρα το είχαμε, άσχετα αν δεν ήρθαν σε ορισμένα από αυτά τα αποτελέσματα που θέλαμε. Το θετικό είναι ότι η ομάδα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως δείξαμε και στο Αρτέμιο Φράνκι. Κάποιες φορές δεν μας βγαίνει, αλλά η ομάδα ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και έτσι θα συνεχίσουμε».

Για την ανάγκη της νίκης στην Τούμπα επί της Λίμπερετς:

«Καταρχάς πρέπει να ξέρουμε ότι ακόμα και με νίκη μπορεί να μείνουμε εκτός συνέχειας, αλλά μπορεί να περάσουμε και με ισοπαλία. Μέχρι εκείνο το παιχνίδι έχουμε πολλά παιχνίδια να μας απασχολήσουν πρώτα. Η Ευρώπη πάει τώρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας».

Για τους τραυματίες και το πότε επιστρέφουν:

«Παίρνω πληροφορίες από το τεχνικό τιμ και τα νέα είναι ευχάριστα. Σιγά σιγά επιστρέφουν και είναι όλοι σε καλό δρόμο για να προλάβουν την Δευτέρα. Πιστεύω ότι μέχρι τότε θα είναι όλοι καλά».

Για τον Ατρόμητο:

«Είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Έχει έναν προπονητή που γνωρίζω καλά καθώς τον έχω αντιμετωπίσει με την Κ20 του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταφέρει να πάρουν καλά αποτελέσματα και είναι μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι ήταν άλλωστε και με τον Δέλλα στον ΠΑΟΚ. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να αντιδράσουμε και μετά την ήττα από την Νέα Σμύρνη και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα