Πετράκης: «Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Πετράκης: «Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Πετράκης: «Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Για σπουδαία εμφάνιση και νίκη που την χρειαζόντουσαν στον ΠΑΣ έκανε λόγο ο τεχνικός των... κυανόλευκων Γιάννης Πετράκης.

Ο έμπειρος προπονητής από την μία δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του, αλλά από την άλλη δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Μια πολύ σπουδαία προσπάθεια, μια πολύ καλή εικόνα, μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη, που τη χρειαζόμασταν, απέναντι σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες αγωνιστικές. Κατά διαστήματα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε δημιουργία, ευκαιρίες, 2 δοκάρια, μπορούσαμε κι άλλο γκολ, ο αντίπαλος δεν κατάφερε να κάνει κάτι και να δημιουργήσει προϋποθέσεις ευκαιρίας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του».

Για το γκολ του Κοζορώνη που έγινε ένας ακόμα παίκτης που σκοράρει κι αν ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα είναι δείγμα του ότι ο ΠΑΣ μπορεί να πάει ψηλά: «Το ότι σκόραρε ο Βαλάντης είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Για να πας μπροστά, όμως, ως ομάδα υπάρχουν δεκάδες παράγοντες. Το ποδόσφαιρο είναι πολυπαραγοντικό. Είναι σημαντικό ότι σκόραρε άλλος ένας παίκτης μας, αλλά δεν λέει μόνο του κάτι. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε όλη την ομάδα».

Για το κακό γήπεδο: «Δεν είναι η δουλειά μου να ξέρω τι συμβαίνει. Απλώς δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι. Δεν το αναδεικνύω ως θέμα, γιατί αν αναδεικνύεις κάτι πρέπει και να το λύσεις. Θα τοποθετηθεί επίσημα η ομάδα, αν θα γίνει κάτι να επιδιορθωθεί».

Και για το κύπελλο που παίζει ο ΠΑΣ την Τρίτη με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο: «Μας ενδιαφέρει ο θεσμός, είναι καλή ευκαιρία να παίξουν παιδιά που τα πιστεύω, θα δοθεί χρόνος και σε άλλους παίκτες».

Best of internet