Ψάχνει «διπλό» δυόμισι μήνες μετά!

Ψάχνει «διπλό» δυόμισι μήνες μετά!

Νίκος Αθανασίου
Ψάχνει «διπλό» δυόμισι μήνες μετά!

bet365

Ο Παναθηναϊκός παίζει αγώνα επιβίωσης στην Νέα Σμύρνη, έχοντας να κερδίσει μακριά από την Λεωφόρο από τις 10 Σεπτεμβρίου!

Η πολύ καλή αρχή στην σεζόν έδωσε την σειρά της σε ένα καταστροφικό σερί αγώνων για τον Παναθηναϊκός, ο οποίος μέσα σε ενάμισι μήνα κατάφερε να χύσει την καρδάρα που είχε γεμίσει στα προκριματικά του Europa League και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» στα τελευταία τους εννιά παιχνίδια έχουν μόλις μία νίκη, το 2-0 επί του Ηρακλή στην Λεωφόρο.

Το ματς στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο είναι κομβικό, ένα ματς επιβίωσης και διατήρησης των όποιων πιθανοτήτων υπάρχουν για διεκδίκηση μέχρι τέλους του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο το «τρίποντο» και πηγαίνουν στην… πλατεία, έχοντας να κερδίσουν μακριά από την ιστορική τους έδρα από τις 10 Σεπτεμβρίου και 3-0 επί του Λεβαδειακού!

Δεν κατάφεραν σε κανένα ευρωπαϊκό ματς να γευθούν την χαρά της νίκης, μετρώντας 2 ήττες(Βίγκο, Άμστερνταμ) και 1 ισοπαλία στην Λιέγη. Στο πρωτάθλημα άφησαν βαθμούς στο Αγρίνιο(0-0), στην Βέροια(1-1) και ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια στο ντέρμπι του Φαλήρου από τον Ολυμπιακό(3-0).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα