Βιάνα: «Όλα για την ομάδα»

Δημήτρης Τομαράς
Βιάνα: «Όλα για την ομάδα»

bet365

Ο Μπρούνο Βιάνα μιλώντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ξεκαθάρισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα με Κέρκυρα.
Μεταξύ άλλων και ειδικά για τον κυριακάτικο αγώνα με την Κέρκυρα ο Βιάνα είπε στη Nova: «Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και δυνατοί. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα κερδίσουμε τον αντίπαλό μας.
Όλοι οι παίκτες θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Βαθμοί που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».
Για την Ευρώπη και το εάν θα είναι ανταγωνιστικός και στην συνέχεια ο Ολυμπιακός είπε: «Ναι, πιστεύω, όπως και όλος ο κόσμος, ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και να παλέψουμε ακόμα και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου μας. Αυτή τη στιγμή, όμως, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς».
Για τις διακοπές του πρωταθλήματος τόνισε: «Ναι, είναι πραγματικά σημαντικό οι παίκτες να έχουν παιχνίδια. Όταν όμως δεν έχουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πέρα από το να προπονηθούμε. Αυτήν την στιγμή ευτυχώς ξεκινάει το πρωτάθλημα και την Πέμπτη έχουμε τον επόμενο αγώνα (σ.σ. εννοεί το Κύπελλο). Συνεχίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα