Μανθάτης: «Πιο μεγάλο κίνητρο με εμπιστοσύνη Μπέντο»

Μανθάτης: «Πιο μεγάλο κίνητρο με εμπιστοσύνη Μπέντο»

Δημήτρης Τομαράς
Μανθάτης: «Πιο μεγάλο κίνητρο με εμπιστοσύνη Μπέντο»

bet365

Ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την εμπιστοσύνη του Πάουλο Μπέντο προς τους μικρούς και το έξτρα κίνητρο που δίνει.
Ο Μανθάτης είπε στη Nova:
Για το αν είναι σύμμαχος ο χρόνος για τον Ολυμπιακό ώστε να εμφανιστεί καλύτερος στη νοκ άουτ φάση που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο: «Ναι, σίγουρα, εννοείται αυτό. Ο πρωταρχικός στόχος επετεύχθη. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλος, ώστε να αποφύγουμε κάποιες ισχυρές ομάδες που προέρχονται από το Champions League».
Για το αν είναι εφικτός ο στόχος της 8άδας: «Είναι εφικτό να τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε ομοιογένεια ως ομάδα και έχουμε και οικογενειακό κλίμα. Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό για μένα».
Για τα «λουκέτα» στο πρωτάθλημα, τις διακοπές και το αν επηρεάζουν το ρυθμό των παικτών: «Τώρα είχαμε 18 ημέρες αποχής και επηρεάζει. Αυτό που πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς διεθνείς, οπότε δεν χάνουν το ρυθμό τους. Αυτό που χάνεται είναι λίγο η ομοιογένεια και αυτό ίσως μας επηρέασε με τη Γιούνγκ Μπόις. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε ψυχολογική επιβάρυνση, αυτό ήταν που έπρεπε να ελέγξουμε γιατί όταν είσαι το φαβορί δέχεσαι μεγαλύτερη πίεση. Πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και παρά την ισοφάριση που δεχτήκαμε δεν έπεσε ο ρυθμός μας. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν ήρθε. Το σημαντικό είναι, ότι με ένα όχι και τόσο καλό πρόσωπο, περάσαμε στους «32». Πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε πρώτοι».
Για το αν αισθάνεται την εμπιστοσύνη του Μπέντο ο ίδιος και τα άλλα παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες: «Ναι, εννοείται. Ο Ρέτσος παίζει βασικός στα περισσότερα παιχνίδια, εγώ και ο Ανδρούτσος «παλεύουμε» για την 18άδα και έχουμε μπει αρκετές φορές, ενώ έχουμε παίξει και αρκετά παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι μας εμπιστεύεται ο προπονητής και αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο ώστε να δουλέψουμε στην προπόνηση ακόμα περισσότερο και να τον δικαιώσουμε. Πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλες ευκαιρίες».
Για τα όνειρά του με τον Ολυμπιακό: «Το όνειρό μου είναι να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό και να φτάσουμε τελικό Champions League ή Europa League και να το κατακτήσουμε».
Για το αν το ματς με την Αρούκα ήταν αυτό με τη μεγαλύτερη ένταση φέτος: «Ναι. Ήταν πολύ αγχωτικό παιχνίδι, γιατί ήταν σε ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα. Είχε φύγει ο προπονητής και ο καινούριος είχε μόλις 10 ημέρες στην ομάδα. Το 1-0 ήταν ένα «μαξιλαράκι», αλλά από εκεί και πέρα καταφέραμε και κερδίσαμε, προκριθήκαμε και λύθηκαν τα πόδια μας».
Για το αν του βγήκε η ένταση σε εκείνο το παιχνίδι: «Ναι, γιατί ήταν το ντεμπούτο μου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ήταν η ένταση του παιχνιδιού, παράταση, ισοφάριση, γκολ και όλα αυτό ήταν πολύ αγχωτικό Και στο τέλος ξέσπασα».
Για το τι εικόνα μπορεί να έχει η ομάδα του απέναντι στην Κέρκυρα χωρίς 3 εβδομάδες αγώνα: «Δεν έχει σημασία αυτό. Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε εναντίον της Κέρκυρας».
Για το τι χρειάζεται αυτό το ματς ώστε να έρθει άλλη μία νίκη: «Να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα