Επτά ερυθρόλευκοι στην... κόψη του ξυραφιού!

Επτά ερυθρόλευκοι στην... κόψη του ξυραφιού!

Δημήτρης Τομαράς
Επτά ερυθρόλευκοι στην... κόψη του ξυραφιού!

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο επισημοποίησε ότι θα γίνει μείωση του ρόστερ και του Gazzetta.gr καταγράφει τους επτά που είτε είναι πολύ κοντά στην έξοδο είτε κινδυνεύουν.

Ο Μπέντο είχε ξεκαθαρίσει καιρό τώρα πως το ρόστερ με το οποίο δουλεύει είναι μεγάλο. Ότι θέλει να το... ψαλιδίσει. Ειδικά δε από την στιγμή που έχει βάλει σε αγωνιστική... καραντίνα αρκετούς παίκτες αυτή η επιλογή έμοιαζε μονόδρομος. Στις δηλώσεις του στη Nova την Παρασκευή παραδέχθηκε ότι είναι πια επίσημο ότι θα μειωθεί το ρόστερ. Ας δούμε τους επτά παίκτες που είναι στην επικίνδυνη ζώνη:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Το θέλει και ο ίδιος, το θέλει και ο Ολυμπιακός. Ψάχνεται καιρό τώρα για ομάδα σε Βέλγιο, Ιταλία ή Ισπανία για να φύγει είτε με νέο δανεισμό είτε ακόμα και με μεταγραφή. Το βασικό του... αγκάθι είναι οι 900.000 ευρώ συμβόλαιο που έχει. Παρότι επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις με την ομάδα (σ.σ. για μεγάλο διάστημα έκανε μόνος του προπόνηση) δεν υπολογίζεται και δεν δείχνει να έχει και ο ίδιος την διάθεση να περιμένει μία ευκαιρία όποτε έρθει. Εξάλλου τα θέματα του Μανιάτη έχουν να κάνουν και σε επίπεδο διοίκησης και δεν είναι μόνο αγωνιστικά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΒΑΣ: Ένα ακόμα μεγάλο φαβορί για αποχώρηση. Και εκείνος έχει τα ίδια ακριβώς δεδομένα με τον Μανιάτη (σ.σ. εκτός από ότι δεν... εξορίστηκε για ατομικές προπονήσεις). Ο Δημήτρης Σιόβας φέρεται να έχει προσφορές από Ισπανία, Ρωσία ή και Σκωτία. Για την Ισπανία το είχε προσπαθήσει από το καλοκαίρι. Μπορεί να του προκύψει και κάτι από Ιταλία. Ο Πάουλο Μπέντο θα μπορούσε να τον είχε αξιοποιήσει πιο πολύ αλλά τον έχουν ενοχλήσει ορισμένες συμπεριφορές του και χειρισμοί του σχετικά με τραυματισμούς του και ζητήματα ετοιμότητάς του.

ΣΑΣΑ ΖΝΤΙΕΛΑΡ: Ο Σέρβος πιτσιρικάς έχει ταλέντο και... τσαγανό αλλά ο Μπέντο δεν βλέπει πάνω του τα στοιχεία που θέλει και την προσπάθεια που ζητάει στις προπονήσεις. Τον έστειλε ακόμα και να κάνει ατομικά πρόγραμμα για να... συνετιστεί. Ο Ζντιέλαρ με τον συγκεκριμένο προπονητή δεν έχει μέλλον στην ομάδα και θα δοθεί δανεικός. Πιθανώς στο εξωτερικό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Αυτό το ματς στην Λάρισα τον έφερε σε άκρως δυσμενή θέση. Η απορία όλων είναι πως γίνεται με μία κακή απόδοση σε ένα ματς ο Τσιμίκας να χάνει τις όποιες άλλες ευκαιρίες του στον Ολυμπιακό αλλά ο Μπέντο δεν ήταν ευχαριστημένος και από την προπονητική του εικόνα. Και αυτός θα κοιτάξει για δανεισμό στην Ευρώπη.

ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΒΟΥΡΟΣ: Ταλέντο και ποιότητα έχει ο Μυτιληνιός άσος αλλά και σε αυτόν ο Μπέντο δεν είδε τα στοιχεία και τα πράγματα που ήθελε για να πάρει ευκαιρίες. Δεν του έδωσε καν την δυνατότητα που έδωσε στον Τσιμίκα με ΑΕΛ. Ο Βούρος εδώ και ένα σημαντικό διάστημα δεν βλέπει μέλλον στον Ολυμπιακό και έχει καταλήξει στο ότι θα πρέπει να αναζητήσει την ποδοσφαιρική του τύχη στο εξωτερικό.

ΜΑΡΚΟ ΜΑΡΙΝ: Πάνω κάτω είναι γνωστές οι γηπεδικές του συμπεριφορές που τον έφεραν εκτός ομάδας. Οι αντιδράσεις του όταν γινόταν αλλαγή αλλά και το πως αμφισβητούσε ανοιχτά και on camera τον προπονητή του. Ένα θέμα λοιπόν έχει να κάνει με την στάση του και τη νοοτροπία του. Κατά τα άλλα ο Μπέντο περίμενε πολλά περισσότερα από αυτόν αγωνιστικά. Το συμβόλαιο του Μάριν δεν είναι και μικρό, οπότε από την στιγμή που συνεχίζει να μένει εκτός και να μην υπολογίζεται όλα είναι ανοιχτά ενόψει Γενάρη.

ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ: Ο Τσόρι εξακολουθεί να λέει πως θα το παλέψει και σκληρά για να πείσει τον Μπέντο να του δώσει χρίσμα βασικού ή κάποια λεπτά συμμετοχής, ωστόσο το επίμαχο post της περασμένης εβδομάδας δεν βελτίωσε την θέση του. Είναι σαφές αυτό. Όπως ο Τσόρι έχει ενοχληθεί ότι... σκίζεται στον Ρέντη και δεν παίζει έτσι και ο Ίβηρας έχει ενοχληθεί από τα post του παραμονές με Γιουνγκ Μποις, τις δηλώσεις του περί πλήρους ετοιμότητας πριν τον Παναθηναϊκό και διάφορα άλλα. Η Αργεντινή παραμένει μία πιθανότητα για τον έμπειρο άσο και ας διαρρέεται πως μπορεί να μείνει έως το τέλος της σεζόν στο Λιμάνι. Ακόμα και έτσι πάντως παραμένει σε πιο... καλή θέση από τον Μάριν.

- Προφανώς και δεν αναφέρουμε τον Γκονσάλο Πασιένσια, που δεδομένα δεν συνεχίζει στην ομάδα λόγω του προβλήματός του στην καρδιά του. Σε αυτήν την κατηγορία θα μπορούσε να μπει και ο Όσκαρ Καρντόσο. Όμως και μπαίνει στις αποστολές και παίρνει χρόνο. Βέβαια εάν μέχρι τις γιορτές παραμείνει... άσφαιρος θα έχει και αυτός θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα