ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 2-0 (vid)

Νίκος Ρόλλας
ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 2-0 (vid)

bet365

Έπειτα από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Βέροια (2-0), φτάνοντας τους 17 βαθμούς και τη δεύτερη θέση! Σούπερ ο Κόντε που έφτασε τα έξι γκολ φέτος, σκόραρε στις καθυστερήσεις ο Κοζορώνης.

Με γκολ του Κόντε και Κοζορώνη να βρίσκουν δίχτυα, ο ΠΑΣ ξεπέρασε την ισοπαλία με τον Λεβαδεικό, κέρδισε 2-0 την Βέροια και συνεχίζει να βλέπει από… ψηλά την εφετινή SuperLeague.

Εντεκάδες χωρίς εκπλήξεις
Ο Γιάννης Πετράκης εμπιστεύτηκε και πάλι το 3-5-2 με τον Περιστερίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Μιχαήλ, Μπέριο, Τζημόπουλο στα στόπερ και τους Μπουκουβάλα, Κούτρη από δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Κοζορώνης και Λίλα ήταν δύο αμυντικά χαφ, ο Γιάκος είχε ελεύθερο ρόλο και οι Ζάιρο, Κόντε ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Γράφας διατήρησε το 4-2-3-1, με τον Λόπεζ κάτω από τα δοκάρια, τους Μαλόν, Καλί, Σισοκό, Ασίγκμπα στην τετράδα της άμυνας που είχε μπροστά της, τους Μπαλάφα και Άρτσε. Ο Καπετάνος ήταν στην κορυφή της επίθεσης και οι Χαροντάκης, Σαρμπόνγκ και Σισίνιο πίσω του.

Πολλές τελικές, ένα γκολ
Από το ξεκίνημα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, καθώς οι Λίλα, Κόντε και Ζάιρο είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, όμως πότε ο Λόπεζ και πότε η πορεία της μπάλας που κατέληγε άουτ, τους τα χάλαγε… Την ίδια ώρα, η Βέροια κυκλοφορούσε την μπάλα, έφτανε έξω από την περιοχή του Περιστερίδη, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα… Κίνδυνος μηδέν (σ.σ έκαναν το πρώτο σουτ στο 31’) για την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι μετά από 7 τελικές προσπάθειες είδαν την υπεροχή τους να μετουσιώνεται σε γκολ με την κεφαλιά του Κόντε στο 39’ χάρη στην καταπληκτική σέντρα του Κούτρη από αριστερά.

Ευκαιρίες, αποβολή και… πάπαλα
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο ξεκίνημα της επανάληψης, καθώς οι Γιαννιώτες με τον Κόντε και τον Γιάκο θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους και να «σφραγίσουν» τη νίκη. Δεν το έκαναν, όμως ουσιαστικά τα κατάφεραν να «τελειώσουν« το ματς όταν ο Καπετάνος εκνευρίστηκε στην φάση του 59ου λεπτού, χτύπησε τον Μιχαήλ και είδε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι με παίκτη λιγότερο να αποδυναμωθούν ακόμη περισσότερο. Έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όπου ο Κοζορώνης με ένα καταπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Ζάιρο, Κούτρης Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος (66΄Ακόστα), Μπουκουβάλας, Κοζορώνης, Κόντε (80΄Μαμπουλού).

Βέροια: Λόπεζ, Μαλόν, Καλί, Σισοσκό (Βίτι), Άρτσε, Ασιγκμπά, Μπαλάφας, Σισίνιο (66’ Μεληκιώτης), Σαρμπόνγκ, Χαροντάκης (46΄Βασιλαντονόπουλος), Καπετάνος.

MVP: Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε ο Κόντε, το 6ο για εφέτος, αλλά η γενικότερη παρουσία του Ισπανού επιθετικού που τον χρίζει MVP, καθώς αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Λόπεζ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Ζάιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ο αγωνιστικός χώρος δεν είχε προλάβει να επιβαρυνθεί τόσο πολύ ήταν απολαυστικός με τις κινήσεις και τις ατομικές προσπάθειες που έκανε, ταλαιπωρώντας τους αμυντικούς της Βέροιας.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική γραμμή της Βέροιας γενικότερα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Περιστερίδη που πέρασε ένα εύκολο μεσημέρι στους Ζωσιμάδες.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Λόπεζ αν και ήταν εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι, δέχθηκε ένα γκολ που άπαντες περίμεναν ότι θα αποκρούσει καθώς η μπάλα πήγαινε πάνω του. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που νωρίτερα είχε βγάλει δυσκολότερα σουτ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Φωτιάδης θα έπρεπε να έχει αποβάλει από το πρώτο ημίχρονο τον Σισοκό, αλλά του χάρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στην φάση του 44ου λεπτού. Δικαίως αποβάλει τον Καπετάνο στο 59’, όμως θα έπρεπε να δείξει τουλάχιστον κίτρινη στον Μιχαήλ που έβρισε τον αντίπαλό του, όπως φάνηκε και από την μετάδοση του αγώνα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΣ Γιάννινα έπρεπε να πάρει τη νίκη, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έκαναν αυτά που έπρεπε για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, να διατηρηθούν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να προσφέρουν ωραίο θέαμα ανά διαστήματα στους φιλάθλους. Για την Βέροια δεν μπορείς να πει τίποτα κανείς, καθώς σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κατάφερε να δείξει το παραμικρό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιαννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος (65’ Ακόστα), Ζάιρο (87’ Γαρουφαλιάς), Κοζορώνης, Κόντε (80’ Μαμπουλού).

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Καλί, Σισοκό (82’ Βίτι), Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Άρτσε, Χαροντάκης (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Σαρπόνγκ, Σισίνιο, Καπετάνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα