Ροντρίγκες: «Θυσία για τον ΠΑΟΚ»!

Ροντρίγκες: «Θυσία για τον ΠΑΟΚ»!

Ροντρίγκες: «Θυσία για τον ΠΑΟΚ»!

bet365

Απολαυστικός Γκάρι Ροντρίγκες. Και πώς να μην είναι. Κεντρικό πρόσωπο του θριάμβου στο «Αρτέμιο Φράνκι» ο 25χρονος μεσοεπιθετικός μιλάει για όλους και για όλα στο Gazzetta.gr.

Ο αγαπημένος Γκάρι των ΠΑΟΚτσήδων μίλησε για την εξιλέωση που ένιωσε σκοράροντας στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Φιορεντίνα, για τις μεταπτώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και τη θυσία που πρέπει να γίνουν, όλοι για την ομάδα ώστε να αλλάξει η εικόνα της.

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι στο ξεκίνημα της κουβέντας, με τους Έλληνες απεσταλμένους, ήταν ιδιαίτερα προσγειωμένος. Εδειχνε σα να μην έχει ακόμη συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας.

«Δεν χρειάζεται να το περιγράψω άλλο το γκολ. Όλοι το είδαν, το πανηγύρισαν. Ήταν όλη η ενέργεια πολύ καλή. Είμαι χαρούμενος», αρκέστηκε να πει περιγράφοντας με λίγες λέξεις τα συναισθήματά του για το γκολ της νίκης στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Πάντως, όπως είπε, ένιωσε κάποιου είδους εξιλέωση για τις χαμένες ευκαιρίες και το δοκάρι, που είχε μέχρι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λετσερίνι στο τελευταίο σουτ.

«Ναι, έτσι ένιωσα, είναι λογικό θα έλεγα γιατί όταν χάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις ένα γκολ, κάτι που δεν έχω συνηθίσει να μου συμβαίνει, τα έχεις όλα αυτά στο μυαλό σου. Για μένα κ;ι την ομάδα ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή αυτό το γκολ. Αισθάνομαι καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Με το δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ έφυγε για πρώτη φορά νικητής από την Ιταλία, όταν όλοι τον είχαν ξεγράψει, μετά τις ήττες από την Καραμπάχ και αυτή από τον Πανιώνιο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι πεπεισμένος και σίγουρος για τον ασφαλή δρόμο προς τις επιτυχίες.

Ποιος είναι αυτός; Η θυσία για το κλαμπ, για την ομάδα!

«Απέναντι στη Φιορεντίνα κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη. Δεν ήταν το ίδιο στα παιχνίδια με την Καραμπάχ, αλλά ήταν δύο διαφορετικά ματς. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Γενικά τη φετινή χρονιά έχουμε αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή μας. Κάνουμε και καλά και άσχημα παιχνίδια, αλλά ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι με καλό ποδόσφαιρο, να θυσιαζόμαστε για τον σύλλογο και την ομάδα. Μπορούμε να το κάνουμε. Αυτός είναι ο αληθινός ΠΑΟΚ».

Για το αν μπορεί ο «Δικέφαλος» να «επενδύσει» τη μεγάλη νίκη επί της Φιορεντίνα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο γεννημένος στο Ρότερνταμ 25χρονος ποδοσφαιριστής ήταν αισιόδοξος, αλλά και ιδιαίτερα προσεκτικός σ’ αυτά που έλεγε.

«Μπροστά μας υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα για το ελληνικό πρωτάθλημα, ξέρουμε ότι δεν είναι ποτέ εύκολα για μας απέναντι σε κάθε αντίπαλο, που δίνει τα πάντα όταν παίζει με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε νωρίς, να αμυνθούμε καλά, να είμαστε ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Όσο για την Ευρώπη και τη μάχη της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ;

«Έχουμε, πλέον, πιθανότητες να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη. Ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει επιπλέον δύναμη, να μας κρατήσει σαν μια οικογένεια και να συνεχίσουμε έτσι».

«Μπορούμε περισσότερα και εγώ και ο Τζάλμα»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάουλο Σόουζα, μετά το τέλος του αγώνα, όταν αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στους δύο ακραίους του ΠΑΟΚ, τον Κάμπος και τον ίδιο, ο Ροντρίγκες είπε:

«Είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια καλά λόγια για κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι και η αλήθεια, είμαστε καλοί ακραίοι επιθετικοί και εγώ και ο Τζάλμα. Μπορούμε να δείξουμε πολλά περισσότερα και ελπίζω να το κάνουμε στη συνέχεια».

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία στη Φλωρεντία, αλλά συνεχίζει να κινδυνεύει με αποκλεισμό από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που για τον Ροντρίγκες είναι απόλυτα φυσιολογικό και σε καμία περίπτωση άδικο.

«Είναι όμορφο το συναίσθημα της νίκης επί της Φιορεντίνα, αλλά δε θα είναι το ίδιο αν δεν περάσουμε. Υπάρχει άλλη μια αγωνιστική, όπου πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε την Σλόβαν στην Τούμπα και αναλόγως να συνεχίσουμε ή όχι στη διοργάνωση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας και να νικήσουμε. Αν όχι δε θα είναι άδικο, πρέπει να κερδίσουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει μια κουβέντα και γίνονται κινήσεις, που αφορούν το μέλλον των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου», με ανανεώσεις συμβολαίων, όπως έγινε με τους Γλύκο και Τσίμιροτ. Ο ίδιος θα ήταν θετικός ως προς αυτή την κατεύθυνση;

«Είμαι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Όλοι μου δείχνουν αγάπη και εγώ από την πλευρά μου αγαπάω την ομάδα. Είναι ένα καταπληκτικό σωματείο ο ΠΑΟΚ από πολλές απόψεις. Όμως, υπάρχουν κι άλλα πράγματα γύρω από μια συνεργασία για τα οποία αν δεν συμβούν, δεν έρθουν δε θα ήθελα να μιλήσω. Τώρα όλοι είμαστε χαρούμενοι, ας μείνουμε έτσι…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα