Τα Τρίκαλα πήραν... μπρος και σταμάτησαν τον Αχαρναϊκό!

Νίκος Μαρούδας
Τα Τρίκαλα πήραν... μπρος και σταμάτησαν τον Αχαρναϊκό!

bet365

Πρώτη νίκη για τα Τρίκαλα στη Football League και μάλιστα στην έδρα του αήττητου μέχρι σήμερα Αχαρναϊκού με 0-1. Συνέχισαν με νίκη Σπάρτη, Αιγινιακός. Μεγάλο διπλό για Λαμία ματσάρα με 8 γκολ και νίκη του Αγροτικού επί της Καλλιθέας στον Εύοσμο!

Αχαρναϊκός – Τρίκαλα 0-1

Τέλος στο σερί τριών νικών του Αχαρναϊκού σε ισάριθμα παιχνίδια, έβαλαν τα Τρίκαλα, που πέρασαν με 0-1 από το Μενίδι και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο πέρασε με ελάχιστες φάσεις και ήταν το μόνο που έληξε 0-0 στα πέντε παιχνίδια των 3! Στην επανάληψη, τα Τρίκαλα ήταν ελαφρώς καλύτερα και χρειάστηκαν μία ενέργεια του Γιαννιτσάνη για να... ξεκλειδώσουν την άμυνα των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός, έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά για τον Μπαϊκαρά, ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1 στο 53'. Αυτό ήταν, η δουλειά είχε γίνει και παρά το γεγονός πως υπήρχαν πολλά λεπτά ακόμα στην αναμέτρηση, δεν άλλαξε κάτι και τα Τρίκαλα πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Αναστασίου, Μουστάκης, Τσεμπερίδης, Μάρης, Πλαβούκος, Τζέφερσον (46' Ματσούκας), Γουέρε, Ντούνγκα (75' Τζιώρας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Λεάντρο, Μουμίν, Στογιάνοβιτς (86' Σερζίνιο), Μπαϊκαρά (91' Σαρακατσάνος), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς (61' Μίνγκας).

Καλλονή – Λαμία 0-2

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε για να φύγει με το διπλό η Λαμία από την Μυτιλήνη. Η Καλλονή δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να φανεί ανταγωνιστική, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 12' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπλάζιτς. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 17', ο Βασιλόγιαννης έβαλε... τέλος στο παιχνίδι!

Από εκεί και μετά η Λαμία διαχειρίστηκε άψογα το αποτέλεσμα με την Καλλονή να έχει την υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει. Στο 87' ζήτησε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδειξε ότι συνεχίζεται το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτα μέχρι το τέλος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Αρναούτογλου (46’ Ευαγγελιδάκης), Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Παραΐμπα (46’ Λαμπράκης), Φράγκος, Κέρι (71’ Γιουκαρής), Μπουρντουζάν

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Ντουρμισάι (65’ Πίντο), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (75’ Τσούκαλος), Καραγιάννης (62’ Αυγενικού), Βάντερσον, Όμο

Αιγινιακός – Πανθρακικός 2-1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αιγινιακός, που επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού.

Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, τελικά οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν. Η κεφαλιά του Γαβριηλίδη στο 30' σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Ζγκούρι στο 36' να σκοράρει τελικά για τον Αιγινιακό και να κάνει το 1-0.

Η ομάδα της Κατερίνης... καθάρισε το ματς με την επανέναρξη, μιας και στο 47' ο Φασίδης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαζιτζόγλου, που ευστόχησε και στο 47' έκανε το 2-0. Ο Πανθρακικός κατάφερε και αντέδρασε στο 67'. Ο Κουσίδης από αριστερά πέρασε στον Χαλκιαδάκη, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 2-1. Η πίεση της ομάδας από την Κομοτηνη αυξήθηκε όσο έψαχνε την ισοφάριση, αλλά τελικά το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι (66' Μουκίδης), Φασίδης (91' Κυζιρίδης), Ζγκούρη (79' Ονουάτσι), Γκούρτσας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός (54' Χαλκιαδάκης), Ρουσσάκης (86' Μπακατώρος), Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος (54' Κουτσίδης), Κάρδαρης, Ρομπέρ, Νικόλτσης.

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα 5-3

Ακόμα... σκοράρουν στον Εύοσμο! Σε ένα ματς διαφήμιση για την Football League, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε της Καλλιθέας με 5-3.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 16' με κεφαλιά του Πάτα. Ωστόσο στο 20' ήρθε η απάντηση με την κεφαλιά του Δεινόπαπα να φέρνει και το ματς στα ίσα. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με το δεύτερο μέρος να είναι συναρπαστικό.

Στο 56' ο Αγροτικός ολοκλήρωσε την ανατροπή, κάνοντας το 2-1 με τέρμα του Φελίπε μετά από λάθος της άμυνας, ενώ τρία λεπτά αργότερα (59') φάνηκε και να κλειδώνει τη νίκη. Τότε ο Δεινόπαπας με σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έκανε το 3-1. Με τα λεπτά να περνούν όλα έδειχναν πως αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Τελικά όμως η Καλλιθέα στο 79' έβαλε... φωτιά στο παιχνίδι. Ο Μούκταρης με κεφαλιά μείωσε σε 3-2 και έδωσε ελπίδες στους φιλοξενούμενους. Ελπίδες στις οποίες έβαλε «ταφόπλακα» ο Δεινόπαπας που στο 82' σημείωσε χατ τρικ κάνοντας το 4-2. Δύο λεπτά αργότερα (84'), ο Ταϊανάν έδειχνε να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 5-2, αλλά στο 95' ήρθε ο Γουόρντεν να μειώσει εκ νέου για την Καλλιθέα σε 5-3.

Κάπου εκεί ο διαιτητής έληξε το παιχνίδι και... σταμάτησε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, που αν παίζανε ακόμα θα είχαν φτάσει το σκορ σε μεγαλύτερο νούμερο!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τεγούσης, Χατζής, Τάι (82' Τριανταφυλλάκος), Φιλίπε (86' Γκέσιος), Δεινόπαπας (86' Πάλλας), Πάτο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Μπέλης, Μάκο (89' Τοπάλι), Ηλιάδης (70' Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος (89' Σμυρλής).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη 0-2

Ακάθεκτη συνεχίζει η Σπάρτη, που πήρε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Αναγέννησης, επικρατώντας με 2-0.

Νωρίς νωρίς, οι φιλοξενούμενοι είχαν βάλει τις βάσεις για το διπλό με τον Ηλιόπουλο μόλις στο 11' να ανοίγει το σκορ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να απειλήσουν με σέντρες, με του Σπαρτιάτες να έχουν τον έλεγχο και να πλησιάζουν το γκολ στο 44' με τον Αναστασόπουλο.

Τελικά ότι δεν έκανε σε εκείνο το σημείο ο νεαρός χαφ, το πέτυχε στο 77'. Ο Αναστασάκος έδωσε στον Παναγιώτου, ο οποίος πέρασε στον Αναστασόπουλο και εκείνος πλάσαρε εύστοχα τον Κουτσόπουλο για το 0-2. Κάπου εκεί το παιχνίδι είχε κριθεί και η Σπάρτη πανηγύρισε ένα σημαντικό διπλό σε μια αρκετά δύσκολη έδρα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Ζδράβος (46' Τσόπελας), Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Ντάνκουα, Μοσχάκης (46' Ντιατά), Τζέκος, Μπιτέλης (71' Ελ Σαγιέντ), Μπλέντι.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Κατσίκης (91' Χάδιαρης), Ηλιόπουλος (66' Γιαννίτσης), Μπουντόπουλος (74' Παναγιώτου), Αναστασάκος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα