Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος 2-0 (vid)

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος 2-0 (vid)

bet365

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα είχε διαμορφώσει το 2-0 της νίκης επί του Παναιγιάλειου με ισάριθμα γκολ του Διαμαντόπουλου!

Η επανέναρξη του πολύπαθου πρωταθλήματος της Football League ήταν εύκολη υπόθεση για τον Απόλλωνα Σμύρνης που άνοιξε την αυλαία κόντρα στον Παναιγιάλειο, στην Νέα Σμύρνη. Η ομάδα της Ριζούπολης όντας καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης δεν είχε πρόβλημα να καθαρίσει νωρίς το ματς αφού το τελικό 2-0 είχε διαμορφωθεί μόλις στο 27'.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ο οποίος σκόραρε δύο φορές. Το σκορ άνοιξε με δυνατό σουτ στο 20' όταν και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον κίπερ της ομάδας του Αιγίου, Στρέζο. Η... παράσταση ολοκληρώθηκε γρήγορα, μιας και έξι λεπτά αργότερα (26'), ο Αλμπάνης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ντέμο και ο Διαμαντόπουλος ήταν πάλι εύστοχος για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα! Στην επανάληψη το θέαμα ήταν κακό. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι, αλλά με σωστή διαχείριση ο Απόλλων κράτησε την νίκη και το «τρίποντο» που τον διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Τσιάρας, Κάσσος, Κονέ, Διαμαντόπουλος (88' Πουρτουλίδης), Ρομάνο (76’ Σιατραβάνης), Αλμπάνης (64’ Τζάνης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Ρότα, Βλάχος, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας (81’ Καζβιρόπουλος), Κατίδης, Μωυσίδης (46’ Μπουρλάκης), Σκαρτσίλας, Κρητικός (65’ Ξόμπλιος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα