Στην Κρήτη για να… σπάσει το ρόδι

Στην Κρήτη για να… σπάσει το ρόδι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στην Κρήτη για να… σπάσει το ρόδι

bet365

Έπειτα από δύο αγωνιστικές στην… πολύπαθη Football League ο Άρης παραμένει σε διαδικασία αναζήτησης της πρώτης νίκης. Αύριο (26/11, 16:00) οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Κισσαμικό στην Κρήτη, ελπίζοντας ότι θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και πιστοποιήθηκαν οι απουσίες των Ανάκογλου, Μπούρμπου. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν ήταν σε θέση να πάρουν μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και αυτομάτως τέθηκαν εκτός αποστολής. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει και τον Ράφικ Τζιμπούρ, είδε όμως τον Ραούλ Μπράβο να τίθεται στη διάθεσή του.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Χαριτωνίδης.

Σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, οι απουσίες των Ανάκογλου, Μπούρμπου (σ. σ. αμφότεροι είχαν ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης) προεξοφλούν αλλαγές. Λογικά στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθούν οι Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης και στα άκρα οι Τζανακάκης (δεξιά), Καράμπελας (αριστερά). Οι απόψεις διίστανται για το κέντρο της άμυνας. Στις τελευταίες προπονήσεις ο Αναστόπουλος δοκίμασε τους Νέτο, Παυλίδη σε ρόλο αμυντικών χαφ.

Εφόσον ο προπονητής του Άρη επιλέξει διάταξη 4-2-3-1, ο Ανδρέας Τάτος θα αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό περιοχής όπου κι εκεί υπάρχει αμφιβολία για την επιλογή μεταξύ Ιλιτς, Καπνίδη. Στο ίδιο σχήμα, Μιλούνοβιτς και Ντούνης θα αγωνιστούν στις πτέρυγες. Οι αμφιβολίες πηγάζουν μέσα από τα πειράματα του Νίκου Αναστόπουλου ο οποίος δοκίμασε και σχήμα 4-4-2 σε ρόμβο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα