Πανιώνιος: Θα κάνει κίνηση για Χατζηισαΐα

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Θα κάνει κίνηση για Χατζηισαΐα

bet365

Ο Πανιώνιος θα κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr εκτός από τον Εμίλ Βιγιάτσκι παίζει δυνατά και το όνομα του Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Μπορεί στον Πανιώνιο η προσοχή τους να είναι στραμμένη στο κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα θέματα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους «κυανέρυθρους» είναι και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού η οποία μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Πατσατζόγλου μένει κενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr εκτός από την περίπτωση του Βούλγαρου Εμίλ Βιγιάτσκι, στον Πανιώνιο κοιτάνε και αυτή του πρώην «κυανέρυθρου», Δημήτρη Χατζηισαΐα και θα απευθυνθούν στον ΠΑΟΚ με στόχο τον δανεισμό του για 1,5 χρόνο.

Ο Χατζηισαΐας δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς και στην Πλατεία θέλουν να το εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό και να ζητήσουν την επιστροφή του 24χρονου κεντρικού αμυντικού με την μορφή δανεισμού. Κίνηση ακόμα δεν έχει γίνει αφού αυτό που προέχει είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά από την επόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να υπάρξει μια πρώτη επαφή. Σε περίπτωση πάντως που το θέμα Χατζηισαΐα δεν προχωρήσει, τότε αυτόματα θα γίνει κίνηση για να κλείσει ο Βιγιάτσκι η υπόθεσή του οποίου είναι πιο εύκολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα