Ρούνεϊ: «Δεν πάτησα καν το πόδι μου στο γαμήλιο πάρτι...»

Ρούνεϊ: «Δεν πάτησα καν το πόδι μου στο γαμήλιο πάρτι...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ρούνεϊ: «Δεν πάτησα καν το πόδι μου στο γαμήλιο πάρτι...»

bet365

Νέα αντεπίθεση από τον Γουέιν Ρούνεϊ αναφορικά με το θέμα που του έχει «τσαλακώσει» την εικόνα και τον έχει φέρει στο επίκεντρο για λάθος λόγους... Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως ουδέποτε πάτησε το πόδι του στο γαμήλιο πάρτι όπου φερόταν να έχει παρουσιαστεί και να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μετά τη νίκη (3-0) της Αγγλίας επί της Σκωτίας.

Ο πρώτος σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων» στην ιστορία του συλλόγου του Μάντσεστερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τα 39 τέρματα, έπειτα και από αυτό που πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στη Φέγενορντ (4-0), στις δηλώσεις του λίγο μετά το παιχνίδι με τους Ολλανδούς, ανέφερε:

«Θεωρώ πως όλο αυτό έχει δημιουργηθεί και διατηρείται από ανθρώπους σαν εσάς, στα Media, που ρωτάτε συνεχώς πράγματα... Η αλήθεια είναι ότι δεν πάτησα καν το πόδι μου στο γαμήλιο πάρτι όπως έχει γραφτεί. Και είναι κρίμα να μιλάμε πάλι γι' αυτό το θέμα έπειτα από ένα τέτοιο παιχνίδι που κάναμε και τέτοιο σκορ...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα