Τετ - α - τετ «φωτιά» Μελισσανίδη με Αραβίδη!

Τετ - α - τετ «φωτιά» Μελισσανίδη με Αραβίδη!

Gazzetta team
Τετ - α - τετ «φωτιά» Μελισσανίδη με Αραβίδη!

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε έντονο διάλογο με τον ταλαντούχο επιθετικό, o οποίος προσπάθησε να δικαιολογηθεί για κάτι που είπε.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και καιρό το... γυαλί ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Χρήστο Αραβίδη έχει ραγίσει. Κάτι που φαίνεται και από τις νέες αποκαλύψεις και τον διάλογο που είχε με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης.

«Σε ρώτησε ένας οπαδός στο αεροδρόμιο (σ.σ. μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ) αν πιστεύεις πως μπορεί η ομάδα να συνέλθει. Κι εσύ τους απάντησες πως "μ' αυτούς που έχουμε η κατάσταση δεν ισιώνει με τίποτα". Ποιους έχουμε δηλαδή;», ρώτησε νευριασμένος ο Μελισσανίδης σύμφωνα με την «LiveSport».

«Δεν στα μετέφεραν σωστά πρόεδρε. Τέτοια ατάκα δεν βγήκε ποτέ από το στόμα μου!», απάντησε ο παίκτης με τον «Τίγρη» να του απαντά σε έντονο ύφος: «Τα είπες και ήταν κι άλλοι μπροστά! Δικοί μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα