Δουλεύει... για του χρόνου η Ελλάδα

Δουλεύει... για του χρόνου η Ελλάδα

bet365

Η Ελλάδα που έχει... κλειδώσει την 14η θέση, δουλεύει για του χρόνου, προκειμένου να ξεκινήσει υπό καλύτερες συνθήκες την διεκδίκηση της 13ης θέσης από την νέα σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το... θαύμα του, πήρε το «διπλό» στην Ιταλία και έχει εκ νέου σημαντικές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Εκεί που από σήμερα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, αφού η ισοπαλία με την Γιουνγκ Μπόις του ήταν αρκετή για να «σφραγίσει» το εισιτήριο.

Το... καλό νέο για την Ελλάδα, δεν αφορά την φετινή σεζόν, αλλά την επόμενη, αφού πλέον μοιάζει πολύ πιθανό η Ελβετία να μην έχει εκπροσώπους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που δίνει στις Ελληνικές ομάδες να μειώσουν ή ακόμα και να εξαλείψουν την διαφορά που υπάρχει για την... επόμενη βαθμολογία.

Συγκεκριμένα, μπορεί για φέτος να είμαστε στο -5,175, όμως του χρόνου οι Ελβετοί χάνουν 3,975 βαθμούς επιπλέον από την Ελλάδα. Αν ολοκληρωνόταν αυτή τη στιγμή η σεζόν, λοιπόν, του χρόνου θα βρισκόμασταν στο -1,400, ενώ με καλή πορεία των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ενδέχεται αυτή η διαφορά να πέσει ακόμα πιο πολύ.

Τέλος, με όλες τις Ελληνικές ομάδες να παίζουν - δυστυχώς - και του χρόνου, από νωρίς το καλοκαίρι, με εύκολους θεωρητικά αντιπάλους, θα μπορούν να προσπεράσουν την Ελβετία μέχρι τον Αύγουστο.

Όλα αυτά, σε ένα σενάριο αισιόδοξο, φυσικά, αφού για να γίνουν θα πρέπει να μείνει η Ελβετία από τώρα χωρίς ομάδες (όχι απίθανο), να περάσει και ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση και του χρόνου να μην... αυτοκτονήσουμε στα προκριματικά.


 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα