Σόουζα: «Τα εξτρέμ του ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψαν»

Σόουζα: «Τα εξτρέμ του ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψαν»

bet365

Στην εμφάνιση των Ροντρίγκες και Κάμπος στάθηκε ο τεχνικός της Φιορεντίνα Πάουλο Σόουζα αναφέροντας πως τα εξτρέμ του... δικεφάλου δυσκόλεψαν την ομάδα του.

Ο Πορτογάλος μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα περίεργο ματς, δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά και ξέραμε από την αρχή ότι θα υποφέραμε στις αντεπιθέσεις, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς ακραίους. Στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμούς, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, συνεχίσαμε την προσπάθεια μας, είχαμε ευκαιρίες αλλά το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ τα χάλασε όλα».

Για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη στον αγώνα: «Οι παίκτες της ομάδας που έπαιξαν ήταν σχεδόν σαν την βασική σύνθεση. Το πρώτο μισάωρο δεν ήταν καλό. Ανεβάσαμε ρυθμό μετά, ήμασταν άτυχοι στην αρχή, κόντρα σε μία ομάδα που αμυνόταν πολύ καλά. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε γρήγορα και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και να κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς στο τελευταίο λεπτό χάσαμε τον αγώνα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση: «Ασφαλώς η οργάνωση της άμυνας του ΠΑΟΚ ήταν ένα αβαντάζ για αυτούς. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο πολύ καλά εξτρέμ στο ένας εναντίον ενός. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας».

Για την πρόσφατη ατάκα του για τον Μπερναντέσκι και ότι μπορεί να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα: «Εγώ δεν είμαι υποκριτής, λέω πάντα την αλήθεια και είμαι ειλικρινής. Αυτά που είπα, τα είχα πει και πέρυσι οπότε δεν θέλω να μιλήσω και πάλι για αυτό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα