Λέοβατς: «Περήφανος, που ήμουν αρχηγός» (vid)

Λέοβατς: «Περήφανος, που ήμουν αρχηγός» (vid)

Λέοβατς: «Περήφανος, που ήμουν αρχηγός» (vid)

bet365

Ο Μάριν Λέοβατς φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ και δήλωσε πως ήταν τιμή του, ειδικά απ' τη στιγμή, που συνδυάστηκε και με τη νίκη στη Φλωρεντία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.
Για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και το ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μίλησε ο Λέοβατς μετά το σημερινό ματς. «Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτήν την νίκη. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μπορούσαμε να χάσουμε ή απλά να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Τώρα παραμένουμε ζωντανοί για την πρόκριση. Είμαι περήφανος, είναι τιμή να φοράς το περιβραχιόνιο αυτής της ομάδας, να είσαι αρχηγός της. Ήταν μόνο για μια φορά (σ.σ. γελάει) αλλά είναι τιμή για μένα», είπε αρχικά.
Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το ότι σκόραραν Σακχόφ, Κάμπος και Ροντρίγκες. «Είμαστε χαρούμενοι γι΄αυτούς. Οποιοσδήποτε σκοράρει το κάνει πρώτα για την ομάδα, δεν είναι μόνο προσωπικό το θέμα. Σαφώς χαίρομαι για τον Γκάρι, έχασε κάποιες ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια και σήμερα πέτυχε το νικητήριο γκολ. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα