Ο Σύνδεσμος Βετεράνων για τον θάνατο Λουκανίδη

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων για τον θάνατο Λουκανίδη

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων για τον θάνατο Λουκανίδη

bet365

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων της ομάδας του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Θανάση Λουκανίδη σε ηλικία 80 ετών.
Αναλυτικά: «Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού εκφράζει την οδύνη του και παράλληλα τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Λουκανίδη ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.
Ο εκλιπών ανήκει στις μεγάλες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ τίμησε και τη φανέλα του Θρύλου την διετία 1962/63 και 1963/64 όταν και στέφθηκε Κυπελλούχος (1963) στον τελικό με τον Πιερικό (3-0).
Επίσης ο Θανάσης Λουκανίδης ήταν και από τα σημαντικότερα στελέχη του Συνδέσμου μας με πολλές εμφανίσεις και τακτική συμμετοχή στις εκδηλώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα