Προβληματισμός για Τίκα και Τζήλο στον Παναιτωλικό

Προβληματισμός για Τίκα και Τζήλο στον Παναιτωλικό

Η... εποχή Τριτσώνη δεν αρχίζει και με τους καλύτερους οιωνούς όσο αφορά τουλάχιστον τον Παναιτωλικό, μιας και στο Αγρίνιο ο ορισμός διαιτητή και τέταρτου... ξύπνησε αναμνήσεις από εποχές που θέλουν να ξεχάσουν! 

Προβληματισμός για Τίκα και Τζήλο στον Παναιτωλικό

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης, όταν κι ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της επανανέναρξης του πρωταθλήματος... έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τους ανθρώπους του Παναιτωλικού! Ο ορισμός του Τριαντάφυλλου Τίκα ως πρώτου διαιτητή, αλλά και αυτός του Αθανάσιου Τζήλου ως 4ου για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη στο Αγρίνιο δεν ήχησαν καλά στα αυτιά τους.

Αλλωστε και με τους δύο στο μακρινό, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί.

Ειδικά με τον Λαρισαίο Τζήλο, ο οποίος υπήρξε διαιτητής και του συνδέσμου Ξάνθης κι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους «ακρίτες». Ήταν αυτός που στο περσινό παιχνίδι στα Πηγάδια, όπου ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μαρκόφσκι ήταν αυτός που έδειξε κόκκινη στον Βιγιαφάνιες και γενικά είχε μια κακή διαιτησία.

Πάντως επειδή τον τελευταίο καιρό, φαινομενικά τουλάχιστον πολλά άλλαξαν, στον Παναιτωλικό περιμένουν πως οι κακές αναμνήσεις του παρελθόντος δεν θα τους απασχολήσουν ξανά... Η συνέχεια επί χόρτου!

Best of internet