Nέο σκάνδαλο με τον Βίστιδη!

Gazzetta team
Nέο σκάνδαλο με τον Βίστιδη!

bet365

Ο φέρελπις πορτιέρο Χρήστος Βιστίδης επιμένει να κάνει προβληματικές εξόδους, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα τον προπονητή του. Μέχρι και τον δανεισμό σκέφτεται ο πρόεδρος. Το gazzetta έχει το ρεπορτάζ...

Δραπέτευσε από το ξενοδοχείο και βρέθηκε σε μεγάλη πίστα της πρωτεύουσας. Ο προπονητής προσπάθησε να καλύψει το σκάνδαλο, αλλά ο... φακός τον πρόδωσε.

«Πρέπει να βελτιώσεις τις εξόδους σου» του μετέφερε παραμονές του ματς ο κόουτς της Vista United, Βιστιάνι και ο Χρήστος Βιστίδης φρόντισε να... ακούσει τις συμβουλές του. Μετά την ατομική προπόνηση και το βραδινό, φόρεσε τα μαύρα του γυαλιά και την... έκανε από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου. Αλλωστε, στο λόμπι είχε στήσει καρτέρι ο κόουτς για να αποφύγει τα... σκάνδαλα «Βιστίδη αύριο έχουμε Europa, ασε τα όπα – όπα» του είχε τονίσει με αυστηρό ύφος.

«Μαύρα γυαλιά φοράω μέσα στη νύχτα το παίζω φευγάτη μου λες να τα βγάλω μα εγώ από γινάτι θα τα φοράω, μ' αυτά θα πεθάνω...» στο τέρμα το αγαπημένο του τραγούδι κι έτοιμος για... έξοδο! Και όταν ο Βιστίδης αποφασίζει να... βγει, το κάνει περίφημα. Γύρισε όλλλα τα μπαράκια, πήγε σε κλλλαμπ, στις 6 το πρωί γύρισε στο ξενοδοχείο! Πόσο καλλλύτερες εξόδους... «Οπα, όπα, όπα, θα πάρουμε Europa» τραγουδούσε στην πίστα ο καλύτερος... πελάτης των παπαράτσι!

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με επιστροφή στοιχήματος, αν ο Ολυμπιακός σκοράρει και στα δύο ημίχρονα του αγώνα με τη Γιούνγκ Μπόις.

«Βιστίδη σε θέλω βράχο» είχε αναφέρει στην ομιλία του ο Βιστιάνι και ο Θεσσαλονικιός πορτιέρο έμεινε... όρθιος. Έξι ώρες δε σταμάτησε να διασκεδάζει, δεν έπεσε ούτε όταν τον σκέπασαν με πανέρια λουλούδια. Ενα... φραπόγαλο ήταν αρκετό για να τον ξυπνήσει και να τον κρατήσει στην αποστολή. Αλλωστε, είναι παίκτης για... Europa, αλλά στη διασκέδαση αστέρι του Champions League. Αν συνεχίσει όμως τις… εξόδους, θα μπει στη «μαύρη» λίστα του προέδρου, που σκέφτεται ήδη τον δανεισμό.

 

Τελευταία Νέα