Περιμένοντας την κλήση για το τέλος!

Περιμένοντας την κλήση για το τέλος!

Γιώργος Τσακίρης
Περιμένοντας την κλήση για το τέλος!

bet365

Ο Τζολέον Λέσκοτ δεν προπονήθηκε σήμερα στα Σπάτα, περιμένοντας ειδοποίηση από τον Άγγλο ατζέντη του για την λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, γεγονός που επιβεβαιώνει απόλυτα το Gazzetta.gr.

Οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΚ και του Τζολέον Λέσκοτ «τρέχουν» κάθε λεπτό, με τους διοικούντες την Ένωση να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Άγγλο ατζέντη του έμπειρου στόπερ (στις κουβέντες που γίνονται τώρα δεν έχει καμία συμμετοχή του Θεόφιλος Καρασαβίδης).

Για τον λόγο αυτό ο Βρετανός κεντρικός αμυντικός δεν έκανε καν προπόνηση σήμερα, περιμένοντας όπως έχει ενημερωθεί από τον εκπρόσωπό του την κλήση του προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία της ομάδας και να υπογράψει το τέλος της συνεργασίας του.

Χρειάστηκε αρκετός χρόνος (και εξακολουθεί να χρειάζεται) για να φτάσουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία διαζυγίου από τη στιγμή που ο παίκτης δεσμευόταν με διετές κλειστό συμβόλαιο. Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί σχετικά με την απόφαση να φτάσουν στο... the end αφού από την διοίκηση της ΑΕΚ ήταν αποφασισμένοι να διαλέξουν αυτή την οδό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα