«Ξεσκουριάζει» για την κορυφή ο Ολυμπιακός

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Ξεσκουριάζει» για την κορυφή ο Ολυμπιακός

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δέχθηκε νωρίς το πρωί τηλεφώνημα – έμπνευση για τα σημερινά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ και... σχεδιάζει το δελτίο του!

Ένας φίλος από τη μαμά Ρωσία, όχι απ' τα πολύ παλιά, ξύπνησε με έντονη στοιχηματική ανησυχία σύντροφοι και η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνει πολύ συχνά. Τον ρώτησα αν είδε τίποτα περίεργο στον ύπνο του και δεν ήθελε ν' απαντήσει. Δεν τον πίεσα. Το θέμα είναι πως κάποια πράγματα που μου είπε, «κάθονται» καλά και στο δικό μου μυαλό για τα σημερινά παιχνίδια των συμπαθέστατων ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ!

Όσο κι αν ο Ολυμπιακός είναι άπραγος εδώ και αρκετό καιρό, όσο κι αν μπορεί να φανεί μουδιασμένος και να χρειαστεί χρόνο για να βρει αυτό που θέλει στο γήπεδο, δεν μπορώ να βρω λόγο να στραβώσει το ματς κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις. Το θέμα είναι τα γκολ και ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα του Μπέντο θα πάρει αυτό που θέλει. Το Under 2,5 πάντως, πληρώνει στο 1,95, από τη στιγμή που η ελβετική ομάδα δεν έχει πετύχει γκολ μακριά από την έδρα της φέτος στον όμιλο και αντ' αυτού μαζεύουν τη μπάλα από τα δίχτυα τους στα εφτά από τα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους. Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός συνηθίζει να σκοράρει μόνος του (11/17 επίσημα ματς)...

Στο Άμστερνταμ, το οποίο κάπου πήρε το μάτι μου στολισμένο σε φωτογραφίες γνωστών σ' αυτά τα... social media που χειρίζεστε εσείς οι νέοι καλύτερα από εμένα, ο Παναθηναϊκός παίζει ιστορικό ματς. Το τριφύλλι δεν άνθισε φέτος στην Ευρώπη, όμως απόψε κάτι μου λέει ότι θα έχει κάτι ιδιαίτερο. Κι εδώ με επηρέασε περισσότερο από κάθε τι, το τηλεφώνημα που δέχθηκα. Κάτι η ... φόρα του Άγιαξ από το 5-0 επί της Ναϊμέγκεν, κάτι η σιγουριά για την κορυφή, κάτι η ανάγκη (άλλο αυτό, άλλο η δυνατότητα) για να κάνει κάτι καλό η ομάδα του Στραματσόνι για την τιμή της, δεν μου «κάθεται» για ήρεμο ματς. Στο 1,75 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 1,80 η νίκη του Άγιαξ, στο 2,05 τα 2-3 τέρματα στο 90λεπτο.

Και πάμε και στη Φλωρεντία σύντροφοι, με τον ΠΑΟΚ να μου έχει καρφωθεί πως θα σκοράρει. Δεν το έχει κάνει στα δύο τελευταία του παιχνίδια με Καραμπάχ και Πανιώνιο και η τελευταία φορά που βρέθηκε στην πόλη, έμεινε στο 1-1 με τη Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» στα 15 από τα 18 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς έχουν παρουσιάσει αποτελέσματα με 2-3 γκολ, επιλογή που εντοπίζεται στο 2,00, ενώ την ίδια απόδοση βρίσκουμε και στην επιλογή του Over 2,5...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα