Να μείνει ζωντανός ο ΠΑΟΚ

Θοδωρής Βασίλης
Να μείνει ζωντανός ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Φλωρεντία (20:00, Cosmote Sport 2), κόντρα στην Φιορεντίνα για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Τις μεγάλες του ευρωπαϊκές βραδιές καλείται να θυμηθεί ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης στο Αρτέμιο Φράνκι κόντρα στην Φιορεντίνα. Ο Δικέφαλος του Βορρά έτσι όπως τα κατάφερε με τις δύο ήττες από την Καραμπάχ, χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Φιορεντίνα για να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση-πρόκριση.

Εκτός όμως από δική του νίκη, οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται γκέλα της Καραμπάχ μέσα στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς.

Στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον Βλάνταν Ίβιτς να ψάχνει λύσεις για το επιθετικό κομμάτι αφού εκτός είναι οι Αθανασιάδης και Περέιρα με τον Κουλούρη να έχει απομείνει ο μοναδικός φορ. Απουσία της τελευταίας στιγμής ο Τζαβέλλας ο οποίος έμεινε Θεσσαλονίκη λόγω ίωσης.

Στα της ενδεκάδας την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Μπρκιτς, με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τσίμιροτ, με τους Σάκχοφ και Κάνιας να είναι εσωτερικοί μέσοι. Τέλος, μπροστά θα είναι οι Ροντρίγκες (αριστερά), Κάμπος (δεξιά) με τον Κουλούρη κορυφή.

Από την πλευρά της η Φιορεντίνα θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1 και τους Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Αστόρι, Ολιβέρα, Βαλέρο, Βεσίνο, Μπερναρντέσκι, Ίσιστς, Τέγιο, Μπαμπακάρ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα