Γιουρόπα... στο σπίτι της η Τότεναμ

Γιουρόπα... στο σπίτι της η Τότεναμ

Κώστας Ζάλιαρης
Γιουρόπα... στο σπίτι της η Τότεναμ

bet365

Εφόσον τελικά βρεθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, η Τότεναμ θα αιτηθεί να επιστρέψει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και ν' αφήσει το ... καταραμένο Γουέμπλεϊ.

Τα «σπιρούνια», μπορεί να γέμισαν δύο φορές το «στολίδι» του Λονδίνου στα παιχνίδια με τις Μονακό και Μπάγερ Λεβερκούζεν, να έκαναν ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, ωστόσο, η ουσία είναι ότι... έκαναν μια τρύπα στο νερό όσον αφορά το στόχο που είχαν θέσει για πρόκριση από τον βατό όμιλο στον οποίο συμμετείχαν.

Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως οι ποδοσφαιριστές του Μαουρίσιο Ποκετίνο είναι... απεγνωσμένοι για επιστροφή στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και εφόσον εξασφαλιστεί η παρουσία της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό που θέλει τον λονδρέζικο σύλλογο ν' αποχωρεί από το «Γουέμπλεϊ» που έπειτα από την Άρσεναλ, έριξε την... κατάρα του και στην Τότεναμ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα