Ποιος Κουαρέσμα, ο Σκούφαλης (pic)

Gazzetta team
Ποιος Κουαρέσμα, ο Σκούφαλης (pic)

bet365

Με αφορμή την ραμπόνα του Κουαρέσμα ο υπεύθυνος του facebook του Πανσερραϊκού ξαναχτύπησε τονίζοντας πως μόλις είδε την φάση αυτή ο Μανώλης Σκούφαλης χαμογέλασε σαρδόνια!

Ότι κινείται εκτελείται από τον υπεύθυνο του Facebook του Πανσερραϊκού ο οποίος δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από την ραμπόνα του Κουαρέσμα στο ματς με την Μπενφίκα στην Τουρκία. Ο μικρός αυτός Θεούλης ξαναχτύπησε ποστάροντας τα εξής: «Αραγμένος κάπου σε έναν καναπέ..με τα πόδια του στο γεμάτο πίτσες και μπύρες τραπεζάκι του σαλονιού του...ο Μανώλης ο Σκούφαλης είδε την ραμπόνα του Κουαρέσμα και χαμογέλασε σαρδόνια... #Όταν_κάναμε_ραμπόνες_στη_football_league_στο_τσουλού_ράβανε_σεντόνια».

Ήταν τόσο ανεβασμένος μάλιστα που σε σχόλιο που ανέβασε συνέχισε ακόμα καλύτερα λέγοντας: «Όταν το λαϊκό παιδί με την τίμια φαλακρίτσα κάνει ραμπόνα στα χωράφια της FL "το κανε κατά λάθος σιγά μη το θέλε"...όταν κάνει ραμπόνα ο γοητευτικός τσιγγάνος με τα τατού στην καράφλα στο "χαλί" του CL "Τι έκανε ο θεούλης!!!" ΚΑΡΧΙΕΣ!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα