Χούτερ: «Το τέλειο ματς για την πρόκριση»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Χούτερ: «Το τέλειο ματς για την πρόκριση»! (vids)

bet365

Οι Άντι Χούτερ και Ιβόν Μβογκό παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι για... όλα στην συνέντευξη Τύπου της Γιουνγκ Μποις για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους:
ΑΝΤΙ ΧΟΥΤΕΡ
- Ποια είναι η άποψή σας για το παιχνίδι;
Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρη η κατάσταση. Πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να περάσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση.
- Έχετε εικόνα από τον Ολυμπιακό μετά τον Σεπτέμβριο; Θεωρείτε ότι είναι βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο ματς; Πώς περιμένετε να παραταχθεί;
Σίγουρα είναι ένα από τα καθήκοντά μου να βλέπω τον αντίπαλο. Είδα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν θεωρώ ότι είνα ιακριβώς ίδια με τον Σεπτέμβριο κυρίως σε ό,τι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας ή την επίθεση. Διαφορετικό το ματς. Παίζει ρόλο ότι το γρασίδι είναι κανονικό. Γνωρίζω τις αδυναμίες του Ολυμπιακού και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε.
- Εφόσον είναι μονόδρομος η νίκη για εσάς, θα παρατάξετε ένα επιθετικό σχήμα; Κι επίσης έχετε αποφασίσει ποιος θα παίξει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Φον Μπέργκεν;
Είστε καλά ενημερωμένος. Δεν μπορώ να πω πώς θα παραταχθεί η ομάδα. Επειδή πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, θα παρατάξω ένα συμπαγές σχήμα, επειδή γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός παίζει ένα ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις.
ΙΒΟΝ ΜΒΟΓΚΟ
- Θυμάστε ακόμα το πρώτο παιχνίδι;
Παρόλο που χάσαμε, θεωρώ ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κι εδώ ήρθαμε για να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα - δυνατά για να νικήσουμε.
- Έχεις ακούσει για την ατμόσφαιρα του Ολυμπιακού; Σε φοβίζει το Καραϊσκάκη ή αποτελεί έξτρα κίνητρο το γεγονός ότι θα παίξετε σε μία καυτή έδρα;
Σίγουρα παίζει ρόλο η ατμόσφαιρα, αλλά ξέρω ότι παίζουμε σε μία δυνατή ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι θέλουμε να πετύχουμε κάτι αύριο, να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα