«Δεν είμαι πολιτικός να δώσω υποσχέσεις»

«Δεν είμαι πολιτικός να δώσω υποσχέσεις»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Δεν είμαι πολιτικός να δώσω υποσχέσεις»

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει έναν μοναδικό τρόπο στην αποτύπωση μιας κατάστασης και το απέδειξε με δηλώσεις του στον Ρ/Σ Arena Fm. Ο προπονητής του Άρη εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την πορεία του Άρη στη Football League, ενώ δεν θέλησε να οριστικοποιήσει το διαζύγιο με τον Ματζίντ Μπουγκερά.

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στα δύο αρνητικά αποτελέσματα στις ισάριθμες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. «Δεν ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά το Πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο. Ο σκοπός μας είναι τον Μάιο, όταν θα έχει τελειώσει το Πρωτάθλημα, να έχουμε κερδίσει την άνοδο. Θα ξανάρθουν άσχημα αποτελέσματα, το ζητούμενο για μας είναι να παίζουμε καλά», είπε.

Αναφερόμενος στην κριτική που έχει ασκηθεί τόσο στην ομάδα του όσο και στον ίδιο, απάντησε: «Εσείς μπορείτε να μου πείτε αν μια ομάδα – μετά από πέντε μήνες προετοιμασίας και με έλλειψη επίσημων αγώνων – αν μπορεί κατευθείαν να παίξει καλή μπάλα; Ας πούμε, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει να είναι; Ή ο Παναθηναϊκός που ξεκίνησε με καλύτερες προϋποθέσεις και έχασε από τη Ξάνθη. Εκεί δηλαδή τι πρέπει να πούμε; Εδώ στην Ελλάδα συνηθίζεται να έχουμε φωστήρες που τα ξέρουν όλα. Σαν Άρης προετοιμαζόμαστε να κερδίζουμε το κάθε ματς. Παίζει όμως και ο αντίπαλος που πάντα έχει ένα έξτρα κίνητρο με τον Άρη».

Σχετικά με τη διακοπή του Πρωταθλήματος, σημείωσε: «Είχαμε τη διακοπή, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ευεργετική για μια ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει καλά. Ηρεμήσαμε, δουλέψαμε και αυτό φάνηκε και με τη Βέροια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Θέλει υπομονή.

Έρχομαι στη θέση των φιλάθλων και τους καταλαβαίνω. Λέω όμως ότι στο τέλος θα έχουμε κάνει το καθήκον μας. Δε δίνω υπόσχεση δεν είμαι πολιτικός. Αυτό μπορώ να πω σαν δέσμευση».

Σε ερώτηση για το μέλλον του Ματζίντ Μπουγκερά, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το ενδεχόμενο διαζυγίου. «Όταν με το καλό έρθει ο κύριος Καρυπίδης, θα δούμε τι μπορεί να γίνει για το καλό της ομάδας», απάντησε ενώ σχετικά με τον Ράφικ Τζιμπούρ είπε ότι… «είναι απώλεια για μας».

Στον επίλογο των δηλώσεών του αναφέρθηκε τόσο στη νοοτροπία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του αλλά και στον Θόδωρο Καρυπίδη. «Άμα έχεις την ευλογία του Θεού μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου. Αν όμως δεν κουνήσεις και εσύ το δάχτυλό σου δε γίνεται. Δεν μπορείς να το αφήσεις μόνο στο Θεό. Κάποιες φορές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στον πρόεδρο να είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Τι σημαίνει αυτό δηλαδή. Είναι οι άλλοι πρόεδροι όλοι, όλη την ώρα στην ομάδα τους;», είπε.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα