Εκτός με Παναθηναϊκό λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Μπαζούρ!

Εκτός με Παναθηναϊκό λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Μπαζούρ!

bet365

Ο Ρίτσεντλι Μπαζούρ έμεινε εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση του Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό έπειτα από απόφαση του Πέτερ Μποζ.

Μετά τον Ζίγεκ στο απουσιολόγιο του Άγιαξ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για το Europa League προστέθηκε και ο 20χρονος μέσος, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

«Ο Μπαζούρ δεν θα είναι στην αποστολή. Τραυματίστηκε το Σάββατο στην προπόνηση και την Κυριακή δήλωσε άρρωστος. Τη Δευτέρα ήθελε να προπονηθεί κανονικά, αλλά δεν το δέχθηκα. Θα έπρεπε να είχε ενημερώσει το γιατρό για να προπονηθεί κανονικά, αλλά δεν ήθελε να το κάνει και τον τιμωρήσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μποζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχαν προηγηθεί τα πειθαρχικά παραπτώματα των Ελ Γκάζι και Γκουντέλι. «Ήδη έχω μιλήσει μαζί του και μου ζήτησε συγγνώμη. Την Παρασκευή θα είναι πάλι με την ομάδα. Με ανησυχεί πάντως το γεγονός ότι πρόκειται για τον τρίτο παίκτη που τιμωρούμε για πειθαρχικό παράπτωμα», πρόσθεσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα