Ο Γιάγιαλο μιλά για Παναθηναϊκό

Ο Γιάγιαλο μιλά για Παναθηναϊκό

Ο Γιάγιαλο μιλά για Παναθηναϊκό

bet365

Το όνομα του Γιάγιαλο βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Βόσνιος διεθνής φρόντισε να... θολώσει τα νερά.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιθυμεί την απόκτηση του Ματο Γιάγιαλο με τα ιταλικά ΜΜΕ να μιλούν για επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, o 28χρονος μέσος με τοποθέτησή του φρόντισε να... θολώσει τα νερά και να τονίσει πως έχει συμβόλαιο με την Παλέρμο. «Διάβασα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τίποτα γι 'αυτό. Δεν με έχει ενοχλήσει κάποιος. Έχω συμβόλαιο με την Παλέρμο η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Είναι τιμητικό να υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι γι αυτό» τόνισε ο Γιάγιαλο. Το συμβόλαιο του παίκτη με την Παλέρμο λήγει το 2019, ωστόσο οι Ιταλοί επιμένουν για τις επαφές των πρασίνων και υποστηρίζουν πως ο παίτκης παραχωρείται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα