Η επιβεβαίωση για Μάριν

Η επιβεβαίωση για Μάριν

Η επιβεβαίωση για Μάριν

Ακόμα μία επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για τον Μάρκο Μάριν, με τον Γερμανό να μένει και τυπικά εκτός αποστολής με την Γιουνγκ Μποις.

Ο Πάουλο Μπέντο συνεχίζει πάνω στον... δρόμο που χάραξε ως προς τους Μάριν και Τσόρι αλλά και γενικά τους παίκτες που έχει βάλει σε αγωνιστική... καραντίνα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Από χθες σας είχαμε επισημάνει πως ο Μάρκο Μάριν δεν έχει καταφέρει να γυρίσει το κλίμα υπέρ του. Μία ημέρα μετά ο Πορτογάλος τεχνικός τον άφησε ξανά εκτός αποστολής. Ο έμπειρος τεχνικός στον οποίο επιμένουν ορισμένοι να... αποδίδουν κάποιες εμμονές δεν είναι ευχαριστημένος από τον έμπειρο άσο.

Με βάση τα όσα βλέπει δεν έχει πειστεί να τον βάλει ξανά στο... κόλπο και στα ματς του Ολυμπιακού. Πέραν της προσέγγισης και της νοοτροπίας του Μάρκο Μάριν ο Ίβηρας περίμενε πως θα έμπαινε στα... καλούπια της ομάδας και πως όποτε χρειαζόταν θα έπαιζε πλάγιος και όποτε το απαιτούσαν οι συνθήκες σε ρόλο οργανωτή. Επειδή πλησιάζει και ο Γενάρης και το συμβόλαιο του Μάριν δεν το λες και μικρό, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Διότι ο Μάριν αντίθετα με τον Τσόρι δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο... δέσιμο με την χώρα μας. 

Best of internet