«Ποιοτικός ο ΠΑΟΚ, πάμε για την πρωτιά»

«Ποιοτικός ο ΠΑΟΚ, πάμε για την πρωτιά»

bet365

Η λέξη «πρόκριση» είναι απαγορευμένη για τον Πάουλο Σόουζα. Κάτι που το αντιλήφθηκαν οι πάντες και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Με 10 βαθμούς, μετά από 4 αγώνες και χωρίς ήττα στο παθητικό της, η Φιορεντίνα είναι μια ανάσα από την πρόκριση στους «32» του Europa League. Όμως, μαθηματικά τα πάντα είναι ανοικτά γι’ αυτό και ο Πορτογάλος προπονητής των «βιόλα» δεν επιτρέπει στους παίκτες του να εφησυχάσουν ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η Φιορεντίνα με νίκη «κλειδώνει» την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο. Κάτι που θέλει ο Σόουζα βλέποντας πιο μακριά.

Με ισοπαλία τσεκάρει το εισιτήριο για τους «32», όχι όμως και την πρωτιά, κάτι που ενόψει της 6ης αγωνιστικής παίξει το ρόλο του.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να δώσουμε συνέχεια σε όλη αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα με ποιότητα. Είναι ο πιο έμπειρος και ποιοτικός μας αντίπαλος στον όμιλο», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού στην σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Σόουζα υπολογίζει στη δυναμική του ΠΑΟΚ κι αυτό φαίνεται και από ότι είπε στη συνέχεια των δηλώσεων του.

Ποιο αναλυτικά:

Για τον Μπαμπακάρ και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του:

«Νομίζω ότι είναι πιθανό να τον δούμε. Έχει αλλάξει συμπεριφορά και έχει αναπτυχθεί στο τακτικό κομμάτι. Νομίζω πως παρότι στα τελευταία παιχνίδια έχω επιλέξει τον Κάλινιτς, ο Μπαμπακάρ και άλλοι παίκτες θα έχουν από εδώ και πέρα την ευκαιρία τους».

Για τη διεκδίκηση της κορυφής στον όμιλο:

«Θα είναι σημαντικό να προκριθούμε ως πρώτοι, γιατί αυτό επηρεάζει πολύ την επόμενη κλήρωση. Θα πρέπει, ωστόσο, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να πάρουμε τη νίκη. Χτίζουμε έναν χαρακτήρα με το να συνηθίζουμε στις νίκες και αυτό θα πρέπει να κάνουμε και από εδώ και πέρα».

Για τον στόχο της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι:

«Θα πρέπει να παρουσιαστούμε γενναίοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι στόχοι μας μπορούν να επιτευχθούν πιο εύκολα με τέτοια νοοτροπία».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα