Έξαλλοι με τον Κλάτενμπεργκ στη Σεβίλλη

Έξαλλοι με τον Κλάτενμπεργκ στη Σεβίλλη

Κώστας Ζάλιαρης
Έξαλλοι με τον Κλάτενμπεργκ στη Σεβίλλη

bet365

Για δύο αποφάσεις που τους αδίκησαν κατάφωρα κάνουν λόγο στη Σεβίλλη, έχοντας τρομερά παράπονα από τις υποδείξεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ήττα (3-1) από τη Γιουβέντους στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Οι Ανδαλουσιανοί, αν και παραμένουν στο +3 από τη Λιόν στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζουν τον κίνδυνο απώλειας της πρόκρισης αν ηττηθούν από τους Γάλλους με δύο γκολ διαφορά κι έτσι θα ψάξουν αποκλειστικά το θετικό αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Φράνκο Βάσκεθ αποβλήθηκε από το πρώτο ημίχρονο, ο Χόρχε Σαμπάολι επίσης απομακρύνθηκε από τον πάγκο του έχοντας αποβληθεί για διαμαρτυρία και η Σεβίλλη παραπονέθηκε εντόνως, τόσο για το αριθμητικό μειονέκτημα, όσο και για το πέναλτι που κέρδισε λίγο πριν την ανάπαυλα ο Λεονάρντο Μπονούτσι για να ισοφαρίσουν προσωρινά οι Ιταλοί σε 1-1.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γλάντμπαχ – Μάντετστερ Σίτι.

«Παίζαμε καλά μέχρι να έρθουν οι δύο πολύ άσχημες αποφάσεις του διαιτητή. Η δεύτερη κίτρινη στον Φράνκο ήταν αστεία και το πέναλτι πολύ αυστηρό. Είναι ντροπή να χάνουμε έτσι...» ανέφερε ο Βιτόλο, ενώ από την πλευρά του ο Παρέχα σχολίασε:

«Ο ρέφερι έκλεψε όλη τη δουλειά και τον κόπο μας με αυτές τις δύο αποφάσεις που πήρε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα