Οι... γνωστοί 11 για Μπέντο, εκτός ο Καρντόσο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Οι... γνωστοί 11 για Μπέντο, εκτός ο Καρντόσο (vid)

bet365

Ο Μπέντο δεν φαίνεται να αλλάζει πλάνο σε σχέση με τα πρόσωπα για το παιχνίδι με την Γιουνγκ Μποις. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Καρντόσο.
Η ενδεκάδα του Μπέντο εκτός απροόπτου δεν αλλάζει για την Γιουνγκ Μποις: Λεάλι κίπερ, Φιγκέιρας δεξί μπακ, Ρέτσος αριστερά και Ντα Κόστα και Μποτία κέντρο άμυνας. Τριάδα στον άξονα με Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Φορτούνη, στα δύο... φτερά οι Ελιουνούσι και Σεμπά και φορ ο Ιντέγε.
Ως προς την αποστολή εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο έμεινε ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα κάτω από το μάτι, σε φάση πάνω στο «διπλό», με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.
Κάτι που ήταν γνωστό εδώ και μέρες με τον έμπειρο φορ να δίνεται αμφίβολος. Θεραπεία κάνει ακόμα ο Στέφανος Καπίνο. Εκτός συνεχίζουν οι Ντε Λα Μπέγια, Μάριν και Τσόρι. Off και ο παροπλισμένος Ρομαό. Στους εκλεκτούς μπήκε ξανά ο νεαρός Ανδρούτσος αλλά και ο Μανθάτης.
Αναλυτικά η 18άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ελβετική ομάδα: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα