Νεϊμάρ: Δύο χρόνια φυλάκιση ζητούν οι Αρχές!

Νεϊμάρ: Δύο χρόνια φυλάκιση ζητούν οι Αρχές!

Νεϊμάρ: Δύο χρόνια φυλάκιση ζητούν οι Αρχές!

«Καταπέλτης» η πρόταση που έκανε ο κατήγορος, για 2 χρόνια φυλάκισης του Νεϊμάρ, 5 χρόνια για Ροσέλ και 8.4 εκατ. ευρώ το πρόστιμο για την Μπάρτσα. 

Σε πολύ σοβαρούς μπελάδες, φαίνεται πως έχει μπλέξει ο Νεϊμάρ, καθώς η πρόταση της εισαγγελίας είναι φυλάκιση 2 ετών για τον Βραζιλιάνο για την υπόθεση φοροαποφυγής στην μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2013, αλλά και πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ εμπλέκονται και οι γονείς του, με την πρόταση να είναι φυλάκιση δύο ετών για τον πατέρα του και ενός για τη μητέρα του. 

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τον τότε Πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ, καθώς οι αρχές ζητούν 5 χρόνια φυλάκισης, ενώ για την Μπαρτσελόνα έχει προταθεί χρηματικό πρόστιμο 8,4 εκατ. ευρώ και 7 εκατ. για τη Σάντος! Αντιθέτως ο εισαγγελέας ζητά την αθώωση του νυν Προέδρου της Μπαρτσελόνα Μπερτομέου, λόγω έλλειψης στοιχείων.

Παράλληλα, ζητείται και η τιμωρία τους με την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για όλους τους εμπλεκόμενους.

Η υπόθεση σε πρώτο βαθμό είχε κλείσει αλλά άνοιξε ξανά τον περασμένο Σεπτέμβριο, για συμβόλαιο που υπήρχε από το 2011, σύμφωνα με το οποίο δεσμευόταν να πάρει χρήματα η εταιρεία που είχε το 40% των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ από τη μεταγραφή του κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. 

Best of internet