Κούδας: «Ο Κλάους θέλει ιδιαίτερο χειρισμό»

Κούδας: «Ο Κλάους θέλει ιδιαίτερο χειρισμό»

Για... δελτίο ζωής με τον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο ο Γιώργος Κούδας, με αφορμή τα 70α γενέθλιά του. 

Κούδας: «Ο Κλάους θέλει ιδιαίτερο χειρισμό»

Με αφορμή τα 70α γενέθλιά του, ο Γιώργος Κούδας μίλησε στον «Arena Fm» για το πρώτο του δελτίο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έμελλε να είναι εφ' όρου ζωής. 

Αναλυτικά:

«Εκείνο το δελτίο που είχα υπογράψει το ‘58 ήταν εφ’ όρου ζωής! Πέρασαν πολλοί που έγραψαν τη δική τους ιστορία. Όλα τα χρόνια έχω περάσει και όμορφες και δύσκολες στιγμές, όμως κάποτε πρέπει να αποκτήσουμε παιδεία. Να σεβόμαστε την ιστορία της άλλης ομάδας. Είναι ένα θέαμα το ποδόσφαιρο, 90 λεπτά και εγώ έτσι το σκεφτόμουν έτσι κάνω και σήμερα. Πάνε καίνε σπίτια, εκφοβίζουν ανθρώπους και δεν γίνεται τίποτα. Είμαστε Ευρώπη τελικά;

Καμιά φορά τα αυτονόητα δεν τα λέμε. Μου δόθηκε η ευκαιρία στο γάμου του γιου του κυρίου Σαββίδη να μιλήσω με τρεις παίκτες Έλληνες. Στους δυο εκτός από τον Κλάους έπιασε που τους μίλησα. Ο Κλάους θέλει ιδιαίτερο χειρισμό.Εγώ θα μπορούσα να τον βοηθήσω. Τον πρώτο που έπρεπε να φωνάξουν για τη τη σωστή λειτουργία της ομάδας είμαι εγώ. Την αμφισβητούν αυτήν την εμπειρία κάποιοι. Όλα αυτά συνέβαιναν και τότε. Μιλούσα με τους συμπαίκτες μου και λύναμε τα προβλήματα.

Και με τους τρεις που μίλησα είναι εξαιρετικά παιδιά. Μιλήσαμε και με τον Πέλκα.

Δε θέλω να γίνω πρωτοσέλιδο. Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές με τον κύριο Σαββίδη. Με ακούει. Πρέπει όλοι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ να λύνουν τα θέματα γρηγορότερα. Δεν μπορεί να είναι συνεχώς εδώ. Έχει τις επιχειρήσεις του και παρόλα αυτά τρέχει και για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης».

Best of internet