Κλοπ: «Να πανηγυρίζεις όταν έχει ουσία»

Κλοπ: «Να πανηγυρίζεις όταν έχει ουσία»

Θοδωρής Βασίλης
Κλοπ: «Να πανηγυρίζεις όταν έχει ουσία»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ προειδοποίησε τους παίκτες του ότι όποιος πιστεύει ότι έφτασαν στον στόχο τους με την άνοδο στην κορυφή, τότε πολύ απλά δεν θα έχουν μέλλον στην ομάδα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ προσπάθησε να προσγειώσει τους παίκτες του μετά την άνοδο στην κορυφή αφού το να είσαι πρώτος το Νοέμβριο δεν είναι αρκετός λόγος για πανηγυρισμούς. O Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η Λίβερπουλ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και αν με βάση την εμπειρία του από την Ντόρτμουντ μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό, απάντησε: «Ναι, υπάρχει κάτι που μπορώ να τους πω από εκείνη την κατάκτηση. Να μην την σκέφτονται καθόλου. Αυτό θα βοηθήσει. Αν είναι στον χαρακτήρα κάποιου να πανηγυρίζει επειδή είναι στην κορυφή τον Νοέμβριο, δεν θα παίζει τον Δεκέμβριο, διότι κάτι τέτοιο μπορώ να το αντιληφθώ αρκετά γρήγορα».

Στη συνέχεια ο τεχνικός των «κόκκινων» τόνισε ότι ο ίδιος δεν είναι ενάντια στον ενθουσιασμό των ποδοσφαιριστών, αλλά μόνο όταν αυτό έχει ουσία. «Είναι καλύτερο να είσαι νούμερο 1 κάποια στιγμή της ζωής σου, παρά καθόλου, αλλά πραγματικά αυτή την στιγμή δεν έχει καθόλου σημασία. Αν -από την άλλη- πανηγυρίζεις τώρα και παύεις να είσαι επαγγελματίας, τότε έχεις πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα