Εργομετρικά για την Κ15 του Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Εργομετρικά για την Κ15 του Πλατανιά

bet365

Στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε βρέθηκε η Κ15 της ομάδας του Πλατανιά, προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.
Αυτά πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Αθλητικής Απόδοσης της ΠΑΕ Πλατανιάς, υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης της πρώτης ομάδας, Λεωνίδα Παπαδάκη και από τον προπονητή της Κ15, Γιώργο Ριτζάκη.
Πλέον και τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά ακολουθούν σε όλα τα επίπεδα την πρώτη ομάδα, εκμεταλλευόμενα και αυτά τα τεχνικά και επιστημονικά μέσα που βρίσκονται στο Μάλεμε.
Στόχος είναι αφού ολοκληρωθούν τα εργομετρικά τεστ στα τμήματα υποδομής, τα στοιχεία για την φυσική κατάσταση όλων τα ποδοσφαιριστών να βρίσκονται στην διάθεση των τεχνικών επιτελείων, προκειμένου να έχουν ακόμα καλύτερη και ολοκληρωμένη εικόνα για τους παίκτες των ομάδων του Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα