H κωλυσιεργία της Πόρτο για Πασιένσια

Δημήτρης Τομαράς
H κωλυσιεργία της Πόρτο για Πασιένσια

bet365

Η Πόρτο δεν δείχνει να έχει τις προτεραιότητές της το θέμα Πασιένσια, την ώρα που ο Ολυμπιακός καλείται να του λύσει άμεσα το συμβόλαιο.

Για τους Πειραιώτες με τα υπάρχοντα δεδομένα - και όπως ήδη έχουμε γράψει - η πρόωρη διακοπή του δανεισμού του Πασιένσια είναι μονόδρομος. Η Πόρτο όμως δεν φαίνεται να... καίγεται για αυτήν την περίπτωση και υπόθεση.

Στις καθημερινές και επίμονες ερωτήσεις των Πορτογάλων η εν λόγω ομάδα επιμένει να λέει πως είναι ακόμα εν αναμονή του τελικού κύκλου των νέων εξετάσεων που έκανε ο νεαρός Πορτογάλος στο Λονδίνο. Όπως και να έχει με δεδομένο το πρόβλημα του Γκονσάλο Πασιένσια κατά ένα σημαντικό μέρος θα συνεχίζει να παίζει με δική του ευθύνη. Ένα ρίσκο που δεν θα έπαιρνε έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός. Ως ένα δείγμα καλής θέλησης πάντως στην Ιβηρική δεν αποκλείουν η Πόρτο να προτείνει κάποια λύση με άλλον δανεικό για τον Ολυμπιακό είτε για μεσοεπιθετικό είτε για φορ. Όλα αυτά όμως τοποθετούνται χρονικά από τέλη Δεκέμβρη και μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα