«Στοπ» στο αλκοόλ βάζει ο δήμος της Φλωρεντίας

«Στοπ» στο αλκοόλ βάζει ο δήμος της Φλωρεντίας

bet365

Σύμφωνα με την εκτίμηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περίπου 1.500 Έλληνες θα βρεθούν την Πέμπτη στη Φλωρεντία, με το δήμο της ιστορικής πόλης να βάζει «στοπ» στην πώληση αλκοόλ!

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «quinewsfirenze.it» ο δήμος της Φλωρεντίας αποφάσισε να απαγορέψει τη διάθεση αλκοόλ στα περισσότερα σημεία του ιστορικού κέντρου της πόλης, αλλά και γύρω από το «Αρτέμιο Φράνκι», τόσο την Τετάρτη, όσο και την Πέμπτη, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν πιθανά έκτροπα, λόγω της παρουσίας των Ελλήνων οπαδών.

Οι εκτιμήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βάσει της προπώλησης των εισιτηρίων και του ενδιαφέροντος που υπάρχει από φίλους της ομάδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, περίπου 1.500 φίλοι του «Δικεφάλου» αναμένεται να βρίσκονται το βράδυ της Πέμπτης στις κερκίδες του «Αρτέμιο Φράνκι».

Αν και στη προ διετίας παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ δε συνέβη το παραμικρό επεισόδιο, ο δήμος της Φλωρεντίας προχώρησε σ’ αυτή την απόφαση με δεδομένη την ευαισθησία που υπάρχει για τους υπόλοιπους τουρίστες της πόλης, που ακόμη και αυτή την περίοδο είναι αρκετοί, λόγω των ιστορικών κτηρίων, των μουσειακών εκθεμάτων και των αγαλμάτων που είναι σε κοινή θέα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα