Σύνθημα νίκης από Μπέντο και Ελιουνούσι! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σύνθημα νίκης από Μπέντο και Ελιουνούσι! (vids)

bet365

Ξεκάθαρος στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη με Γιουνγκ Μποις, όπως τόνισαν στην συνέντευξη Τύπου οι Πάουλο Μπέντο και Ταρίκ Ελιουνούσι. Επίσης η πρωτιά στον όμιλο!

Ο Μπέντο τόνισε στην συνέντευξη Τύπου του Καραϊσκάκη για:

Την αγωνιστική αποχή 18 ημερών από επίσημα ματς και εάν τον προβληματίζει: Όχι δεν πιστεύω πως μπορούμε να επηρεαστούμε από την εξέλιξη αυτή. Δουλειά μας είναι να βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν. Δεν τα ελέγχουμε αυτά εμείς. Μόλις μάθαμε για την αναβολή κοιτάξαμε να δουλέψουμε πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό ματς για εμάς και θέλουμε να κερδίσουμε και μετά να κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε και την πρωτιά. Είναι πράγματα που δεν θα αναλύσουμε τώρα και δεν θα τα κοιτάξουμε. Θα κοιτάξουμε τον αγώνα αύριο και πως θα νικήσουμε.

Το αλαλούμ στις αγωνιστικές και τις διακοπές στην Λίγκα: Πιστεύω πως με όλον τον σεβασμό θα μπορέσουμε να μιλήσουμε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Τώρα έχουμε την προσοχή μας και την ενέργειά μας στο αυριανό παιχνίδι. Να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας και την προσοχή μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε αυτό και να το συζητήσουμε. Τώρα όμως έχουμε την Γιουνγκ Μποις και είναι πολύ σημαντικό για εμάς διότι θα μας δώσει πρόκριση για την συνέχεια του Γιουρόπα.

Το πως περιμένει αύριο την Γιουνγκ Μποις από τακτικής πλευράς: Πιστεύω πως το αυριανό ματς θα εξαρτηθεί από την διάθεση των παικτών των 2 ομάδων. Και οι 2 θα έχουν επιθετική διάθεση και σίγουρα θα έχουμε δυσκολίες. Θα χρειαστεί σίγουρα συγκέντρωση και σωστή συμπεριφορά και από την πλευρά την δική μας και από τους φιλάθλους μας για να μας βοηθήσουν. Θέλουμε εμείς να είμαστε η ομάδα που θα είναι πιο αποτελεσματική και πιο ουσιαστική.

Το ότι κάνει και η ισοπαλία για πρόκριση και εάν αυτό είναι παγίδα: Δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Ο στόχος αύριο είναι η νίκη και γι' αυτό έχουμε προετοιμαστεί. Εμείς θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση. Ότι άλλο γίνει θα έρθει ως συνέπεια του τι άλλο θα γίνει στο γήπεδο.

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι μίλησε για:
Την μεγάλη αγωνιστική απραξία και πόσο τον προβληματίζει και φυσικά το εάν θα επηρεάσει: Όχι δεν το νομίζω. Δεν πιστεύω πως μπορεί να μας επηρεάζει. Φυσικά όταν έχεις να παίξεις καιρό μπορεί να σου κοστίσει σε ρυθμό. Πρέπει να προπονείσαι καλά και να διατηρείσαι σε καλό επίπεδο. Νομίζω πως αύριο θα το δείξουμε αυτό στο γήπεδο. Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Πρέπει μόνο να δουλέψεις πολύ.
Το ότι για την Γιουνγκ Μποις το ματς αυτό έχει χαρακτήρα τελικού και το πως είναι για τον Ολυμπιακό: Έχουμε 2 ματς στον όμιλο αλλά έχουμε αύριο την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκρισή μας. Είναι σημαντικό να προκριθούμε από αύριο στο γήπεδο. Έχουμε την αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας ότι μπορούμε να το κάνουμε.
Την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό και τα καλά ματς στην Εθνική Νορβηγίας: Εξαρτάται για το εάν μπορείς να το πεις αυτό για την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Νιώθω καλά στην ομάδα, στο γήπεδο και με τους συμπαίκτες μου. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω και τα κάτω του. Εάν μιλήσουμε για τον χρόνο που παίζω, την φυσική κατάσταση ναι είναι καλά τα πράγματα. Αυτήν την στιγμή έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες τα πράγματα είναι πολύ καλά. Το θέμα είναι να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Νιώθω καλά μέσα στον σύλλογο και πως μπορώ να τα καταφέρω.
Το πρώτο ματς με τους Ελβετούς και το τι του έκανε εντύπωση από την Γιουνγκ Μποις: Είναι πολύ καλή ομάδα. Ατομικά έχουν πολύ καλούς παίκτες. Ξέρω καλά τον Σουλεϊμάνι από την Ολλανδία. Είναι ανταγωνιστική και καλή ομάδα. Δυσκολευτήκαμε σε συνθετικό χόρτο. Θα είναι δύσκολα αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και μπροστά στον κόσμο μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να δούμε το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα