Έρευνα για βόμβα σε Κουτσοκούμνη: Βρέθηκαν δύο όπλα

Δημήτρης Τομαράς
Έρευνα για βόμβα σε Κουτσοκούμνη: Βρέθηκαν δύο όπλα

bet365

Οι έρευνες για την επίθεση σε εταιρεία συμφερόντων Κουτσοκούμνη οδήγησαν σε δύο σπίτια όπου βρέθηκαν δύο όπλα διαφορετικών ιδιοκτητών.
Συνολικά οκτώ έρευνες σε κατοικίες και άλλους χώρους έγιναν στην πόλη και την επαρχία της Λεμεσού από τις αρμόδιες Αρχές στην Κύπρο. Σχετίζονταν και με προσυνεννοημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά κυρίως με την έκρηξη βόμβας στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας συμφερόντων του προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων σε μια από τις έρευνες που έγινε σε κατοικία 38χρονου, εντοπίστηκε είδος κυνηγετικού όπλου που ανήκει σε άλλο πρόσωπο ενώ σε επαγγελματικό χώρο άλλου 38χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ομοίωμα πιστολιού και μια γεμιστήρα.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που διήρκεσε από τις 5.30 έως τις 9.30, κλήθηκαν για ανάκριση οκτώ πρόσωπα, μεταξύ αυτών και παράγοντες του ποδοσφαίρου, χωρίς μέχρι στιγμής να προκύψει οτιδήποτε. Όπως εξάλλου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, η αστυνομία θα συνεχίσει με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες, σε μια προσπάθεια πλήρης διαλεύκανσης της υπόθεσης.
 

Τελευταία Νέα