Ο Ρονάλντο με... τρεις ξανθιές στο κρεβάτι την ημέρα του τελικού

Ο Ρονάλντο με... τρεις ξανθιές στο κρεβάτι την ημέρα του τελικού

Gazzetta team
Ο Ρονάλντο με... τρεις ξανθιές στο κρεβάτι την ημέρα του τελικού

bet365

Για ακόμη μια φορά βγήκαν από το στόμα του Κριστιάνο Ρονάλντο ατάκες που ήδη συζητιούνται σε όλο τον κόσμο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την ημέρα του τελικού και για το πως... κοιμάται πριν και μετά τα μεγάλα ματς.

Ο Πορτογάλος σταρ, αφού έκανε πλάκα λέγοντας πως: «Πάντα κοιμάμαι καλά. Δεν μου προκαλεί αϋπνία η προσμονή ενός αγώνα. Όταν ξύπνησα, την ημέρα του τελικού, ήταν τρεις ξανθιές δίπλα στο κρεβάτι μου», συνέχισε λέγοντας:

«Στα σοβαρά, ξύπνησα έχοντας συναίσθηση ότι ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα, ότι θα παίζαμε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γαλλία με αντίπαλο τη Γαλλία. Κοιμήθηκα οκτώ ώρες. Δεν σηκώθηκα το βράδυ καθόλου, δεν είχα άγχος».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον τελικό του 2004, όταν και η Ελλάδα τον πλήγωσε: «Το 2004 το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ζήσω την εμπειρία, να ευχαριστηθώ. Στον φετινό ήξερα ότι όλοι υπολογίζουν εμένα και ότι ίσως ήταν η τελευταία ευκαιρία όχι μόνο για εμένα, αλλά για μια ολόκληρη γενιά».

Για τον Σάντος και τα λόγια που είπε: «Πίστευα πολύ και στον Φερνάντο Σάντος. Ο ίδιος μας είχε μεταδόσει αισιοδοξία πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μας μίλησε και μετά την ομιλία του, ήξερα πια ότι είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να τα καταφέρουμε».

Η παράταση για τον ίδιο κύλησε ως... βασανιστήριο, όπως είπε και αφού έκανε λόγο για... έκρηξη στο γκολ του Έντερ, είπε πως πως πήγε για ύπνο στις 7 το πρωί, βάζοντας πάγο στο πόδι του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα