Χωρίς Περέιρα ο ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία!

Χωρίς Περέιρα ο ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία!

Gazzetta team
Χωρίς Περέιρα ο ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία!

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Φακούντο Περέιρα στον εκτός έδρας αγώνα με τη Φιορεντίνα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. – Η αποστολή του «Δικεφάλου».

Η προπόνηση της Τρίτης (22.11) έκλεισε μ’ ένα απρόοπτο. Ο Φακούντο Περέιρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού αριστερά κι αποχώρησε. Ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής κι εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να εξεταστεί διεξοδικά η περίπτωσή του.

Αυτή είναι η δεύτερη απουσία στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, καθώς ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον τιμωρημένο λόγω καρτών Στέφανο Αθανασιάδη.

Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Κρέσπο κι ο Γκάρι Ροντρίγκες γυμνάστηκαν δίχως προβλήματα και θα ταξιδέψουν στη Φλωρεντία.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε τελειώματα έπειτα από οργανωμένη αντεπίθεση με παίκτη παραπάνω και passing game.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της ήταν αφιερωμένο στην τακτική, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο που θέλει ν’ αγωνιστούν στο Αρτέμιο Φράνκι.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι:

Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς , Μάτος , Κίτσιου , Τζαβέλλας , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Χαρίσης , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Μυστακίδης , Τιάμ , Ροντρίγκες , Κάμπος , Κουλούρης.

Η αποστολή πετάει στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (23.11) με πτήση τσάρτερ για Φλωρεντία.

Η τελευταία προπόνηση (ανοικτή για 15′ στα ΜΜΕ) θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 (τοπική ώρα) στο γήπεδο των Βιόλα. Νωρίτερα, στις 18:00 θα μιλήσει ο Βλάνταν Ίβιτς κι ο Χοσέ Κρέσπο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα