O Dimi Κωνσταντόπουλος ανοίγει ελληνικό εστιατόριο στο Μίντλεσμπρο!

O Dimi Κωνσταντόπουλος ανοίγει ελληνικό εστιατόριο στο Μίντλεσμπρο!

bet365

Ο γκολκίπερ της Μίντλεσμπρο, Dimi Kωνσταντόπουλος ανοίγει ελληνικό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης και αναλύει το πλάνο του.

Ο Dimi Κωνσταντόπουλος έπειτα από πυρετώδεις ετοιμασίες που διήρκεσαν έξι μήνες εγκαινιάζει εστιατόριο με αποκλειστικά ελληνική κουζίνα στο Μίντλεσμπρο.

Ο Έλληνας γκολκίπερ ανέλυσε το σκεπτικό του για το «Great», όπως θα ονομάζεται το μαγαζί.

«Είχα την ιδέα να ανοίξω ένα ελληνικό εστιατόριο πριν από τρία χρόνια. Έριξα μία ματιά στην περιοχή του Τίσαϊντ και διαπίστωσα πως υπάρχει ένα κενό στην αγορά για κάτι όπως αυτό.

Προφανώς υπάρχουν πολλά ιταλικά εστιατόρια όπου μπορείς να απολαύσεις μεσογειακό φαγητό, αλλά ελάχιστα είναι ελληνικά», τόνισε ο γκολκίπερ της Μίντλεσμπρο για να προσθέσει:

«Ο κόσμος πάντα λέει πως του αρέσει το ελληνικό φαγητό. Θα έχουμε μενού με μεγάλη ποικιλία. Ένιωσα πως είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω στο κέντρο του Μίντλεσμπρο και είμαι πεπεισμένος πως θα στεφθεί από επιτυχία.

Το εσωτερικό του είναι διακοσμημένο σε ελληνικό στιλ, ενώ τα πάντα έχουν έρθει από την Ελλάδα. Είναι για μένα το μαγαζί να είναι αυθεντικό. Ο σεφ είναι Έλληνας, όπως και το προσωπικό. Θέλω ο κόσμος που θα έρχεται εδώ να σκέφτεται πως τρώει στην Ελλάδα. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για τον καιρό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα