«Η Τέρεκ Γκρόζνι έχει ήδη κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για Σιόβα»

Gazzetta team
«Η Τέρεκ Γκρόζνι έχει ήδη κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για Σιόβα»

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Μπέτις απέκτησε έναν δυνατό ανταγωνιστή για τον Δημήτρη Σιόβα, μιας κι η Τέρεκ Γκρόζνι έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Δημοσίευμα από την Ανδαλουσία αναφέρει πως η Τέρεκ Γκρόζνι έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, αναμένεται να αποχωρήσει το Γενάρη από το Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, αναφέρει η «diariodesevilla.es» ότι ο σύλλογος από την Ρωσία έχει κάνει την κίνησή της για τον στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι τον κοστολογούν στα 2.000.000 με 3.000.000 ευρώ.

Φυσικά, οι Ισπανοί ασχολούνται με την εν λόγω περίπτωση λόγω του ότι ο Σιόβας παραμένει στο ραντάρ της Μπέτις, όπου προπονητής πλέον είναι Βίκτορ Σάντσεθ αντί του Γκουστάβο Πογέτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα