Οι προτάσεις της Nova που δεν πήραν ποτέ απάντηση...

Δημήτρης Τομαράς
Οι προτάσεις της Nova που δεν πήραν ποτέ απάντηση...

bet365

Από τον Ιούλιο του 2016 η Nova έχει καταγράψει τα κακώς κείμενα της Λίγκας και της έχει αποστείλει προτάσεις, για τις οποίες δεν πήρε ποτέ απάντηση. Το Gazzetta.gr παραθέτει το ρεπορτάζ.
Η μελέτη των εταιρειών ερευνών Deloitte και PwC ήταν ένα θέμα που σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr απασχόλησε και τη Nova. Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το συνδρομητικό κανάλι υπάρχει ενόχληση για τις έρευνες αυτές που ζήτησε η Λίγκα.
Και αυτό διότι από τον Ιούλιο του 2016 η Nova είχε καταθέσει συγκεκριμένες γραπτές προτάσεις για την αναβάθμιση του ελληνικού πρωταθλήματος (π.χ. μείωση ομάδων, ανάδειξη πρωταθλητή από play offs, αυστηρότερος οικονομικός έλεγχος στις ΠΑΕ και... φρένο στις δηλώσεις για το πρωτάθλημα και την διαιτησία), οι οποίες όμως δεν απαντήθηκαν ποτέ από την Super League. Στη Nova περίμεναν να παρθούν δραστικές αποφάσεις το καλοκαίρι πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα που τόσο έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αντ' ατού ο Συνεταιρισμός των ΠΑΕ προτίμησε να λειτουργήσει παρελκυστικά αναθέτοντας μελέτη (σ.σ. που είχε υποσχεθεί να πραγματοποιήσει 3 χρόνια πριν) χωρίς ούτε καν να έχει προηγηθεί συμφωνία και δέσμευση των μελών της Super League για την εφαρμογή των όποιων αποτελεσμάτων. Την ίδια στιγμή από το καλοκαίρι, ήδη έχουν υπάρξει δύο διακοπές στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα