Η αποχώρηση Πανόπουλου και οι αιχμές του Στράτου

Gazzetta team
Η αποχώρηση Πανόπουλου και οι αιχμές του Στράτου

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος αποχώρησε από την παρουσίαση των προτάσεων για τις νέες μορφές πρωταθλήματος, όταν κανείς δεν του απάντησε στο ερώτημα για την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή είχε σταθεί στο ότι οι λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες θα έπρεπε να παίρνουν περισσότερο ποσοστό από τα χρήματα που έδιναν τα κανάλια για την μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος. Ειδικά την τελευταία χρονιά οι προσπάθειές του έγιναν ακόμα πιο έντονες, καθώς υπήρξε ο πρωτεργάτης της κίνησης των 12.

Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Πανόπουλο που για ακόμα μία φορά έδειξε πως δεν σκοπεύει να κάνει πίσω αναφορικά σε όσα έλεγε ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης έδωσε το παρών στην σημερινή παρουσίαση των προτάσεων για το πως πρέπει να διεξαχθεί η Super League και αρχικά επισήμανε πως τις συγκεκριμένες προτάσεις θα τις έκανε οποιοσδήποτε από τους ιδιοκτήτες των 16 ομάδων, ενώ στάθηκε και στο ότι στο 80% των ομάδων το 60-70% των εσόδων προέρχεται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στο σημείο εκείνο μάλιστα μιλώντας προς τους ανθρώπους των εταιριών που έκαναν τις έρευνες τόνισε: «Θα ήθελα η έρευνα να αφορά στο πώς γίνεται η κατανομή των τηλεοπτικών στην Ευρώπη, αλλιώς η παρουσίαση δεν έχει νόημα». Μόλις δεν του δόθηκε κάποια απάντηση αποχώρησε, δείχνοντας πως το θέμα της κατανομής των εσόδων είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον ίδιο.

Οι... αιχμές του Στράτου

Πριν την αποχώρηση του Χρήστου Πανόπουλου, είχαμε τις αιχμές που άφησε ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος, αναφορικά με την απουσία εκπροσώπων από πολλές ομάδες της Λίγκας. Ωστόσο ανέφερε πως τα σημαντικά θέματα τα ξεκινάνε λίγοι τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εύχομαι οι επόμενες μέρες να είναι καλύτερες από αυτές που προηγήθηκαν. Είναι μακράν από τις καλύτερες έρευνες για αυτό το σκοπό. Θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιο θέλουμε να είναι το πρωτάθλημά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα